Skip to main content

Rostock 2 dagar

Säkerheten är alltid högsta prioritet för oss på Hovslätts Bussresor. Ombord på våra resor har vi satt en begränsning till max 30-35 person,under pågående pandemi.Vi tillbringar några trevliga dagar vid Östersjökusten i landskapet Mecklenburg. Rostock är som bekant en modern storstad som har fina shoppinggator och mysiga krogar där kan man njuta av folkliv, hav och mysig miljö. Det är ett nöje att få gå omkring och strosa i de gamla hansakvarteren, som består av vackra gavelhus en del från 1200–1300-talen
Fritextsökning

Program

Dag 1.   Jönköping-Rostock ca 43 mil
Avresa 06.00 från Hovslätts Bussresor, Hammarvägen 130 i Hovslätt, här kan ni som vill, parkera bilen. Vi åker söderut mot Helsingborg och färjan över till Helsingör, genom Danmark och sedan via Gedser-Rostock. Under överfarten är det lagom tid för lunch och om man så önskar hinner man även med en runda i taxfree-butiken. Vi åker direkt till hotellet för incheckning. Under eftermiddagen/kvällen har vi gott om tid för ett besök i stan. Middag ingår inte i resans pris, var och en gör som man vill med matfrågan.

Dag 2.  Rostock-Jönköping ca 43 mil 
Efter frukost och utcheckning från hotellet, ca 08:30 är det dags att åka för att inhandla drycker, sötsaker m.m. Vi rullar ombord färjan Rostock-Gedser även i den här riktningen kan det blir lagom tid för lunch ombord. Vi åker samma väg som på utresan och beräknar att vara tillbaka i Jönköping vid 20-tiden på kvällen. 
 

Ingår

Bussresa
Färja Helsingborg/Helsingör Gedser/Rostock (avvikelse kan förekomma)
Vägskatt
1 Frukost                                                 
1 Natt i del i dubbelrum
Fri parkering i Hovslätt under resan

Vid ändrade Öppettider kan planerad dag för inköp  av dryck, sötsaker m.m kan komma att ändras.                               
Pass eller Nationellt Id kort gäller vid resor utanför Sveriges gränser.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
15/10paket Rostock 2 dagarMer än 82 225:-Boka