Skip to main content

Skidresa. Predazzo Dolomiterna 9 dagar 2024

Boka din vintersemester till härliga Predazzo i Italien. Predazzo är beläget i nordöstra Italien. Det vackra Dolomiterna 1,014 m.ö.h. är mest känd som en skidort. Fiemmedalen är en av de viktigaste och det mest välkända vinterområdet av Dolomiternas alpina miljö.  Snön, solen och de höga bergen gör Italien oförglömligt!  Upplev Italien på skidor i 9 dagar. En direktresa till Norra Italien. Boka resan innan 1/9 ges 400:- rabatt per person

Fritextsökning

Program

Dag 1.  Jönköping - Predazzo ca: 173mil
Avresa från Hovslätt på morgonen (08:00) och under dagen färjar vi över till Tyskland, då brukar det vara lagom att äta middag på båten. Ombord på bussen finns det dryck och korv för den som önskar. En film kanske skulle passa att titta på innan vi släcker för natten.
Dag 2  
På morgonen är vi framme vid vårt resmål Predazzo. Frukosten väntar på oss när vi kommer, så att vi får en bra start innan vi ger oss ut i backarna. Hotellet har ett bra läge och ligger mitt i centrum. Denna första dag åker vi till Ski Center Latemar som ligger ca 5 minuter från hotellet.

Dag 3 - 7 
Nu har vi härliga skiddagar framför oss, hela Dolomiterna ligger framför våra fötter och det är bara att spänna på skidorna och njuta!  Dolomiti Superski samlar flera skidområden, totalt 12 stycken under samma skidpass, vilket ger er möjlighet att prova över 1200 km pist inom sydtyrolen  Området sträcker sig över 50 bergsorter och är utrustat med mer än 400 liftar. Val di Fiemme är ett av de största områdena och hänger ihop med Val Di Fassa. Vi besöker nya liftsystem varje dag, de ligger på ca 10-20 minuters bussfärd bort.

Dag 8.  Predazzo – Jönköping ca: 173 mil
Idag är sista skiddagen, vi åker skidor fram till ca 15.00, sedan är det dags att duscha och packa, vi skall även äta middag innan vi åker. Vi hoppas att ni njutit av fantastisk skidåkning och att er vistelse i Predazzo har varit bra. Vi lutar oss tillbaka i sätena kanske tittar på en film och njuter av minnena 

Dag 9.  
På morgonen är vi framme i färjelägret Rostock, vi försöker att handla lite billiga varor innan vi tar oss till färjan. Här vi får tillfälle att fräscha upp oss och äta frukost ombord. Färden går vidare genom Danmark där vi tar nästa färja till Helsingborg och Sverige. Nu återstår bara de sista milen innan vi är hemma i Hovslätt eftermiddagen. Det kommer komma mer info när resan närmar sig, tex tips på vad som kan vara bra att ha med sig till bussen, tider och inbetalning för liftkort. 
 

Ingår

6 nätter i del i dubbelrum,7 middag,7 frukost, bussresa, färjor, vägskatter, gratis parkering i Hovslätt.

Dagsprogram

 • Dag 1

  Avresa från Hovslätt på morgonen (08:00) och under dagen färjar vi över till Tyskland, då brukar det vara lagom att äta middag på båten. Ombord på bussen finns det dryck och korv för den som önskar. En film kanske skulle passa att titta på innan vi släcker för natten.

 • Dag 2: Latemar

  På morgonen är vi framme vid vårt resmål Predazzo och hotellet vi skall bo på under denna resa.Frukosten väntar på oss när vi kommer, så att vi får en bra start innan vi ger oss ut i backarna. Hotellet har ett bra läge och ligger mitt i centrum. Denna första dag åker vi till Ski Center Latemar som ligger ca 5 minuter från hotellet.

 • Dag 3: Alpecermis

  Klockan 08:30 avgår bussen till Alpecermis. Beräknad tid för retur 16:30

 • Dag 4: Campitello

  Klockan 07:45 avgår bussen till Campitello. Beräknad tid för retur 16:30

 • Dag 5: San Pellegrino

  Klockan 08:00 avgår bussen till San Pellegrino. Beräknad tid för retur 16:30

 • Dag 6: Alpe Lucia

  Klockan 08:00 avgår bussen till Alpe Lucia.Beräknad tid för retur 16:00

 • Dag 7: Gruppen väljer

  Idag får ni välja ett system som vi skall åka till.

 • Dag 8: Latemar

  Idag är sista skiddagen, avresa till Latemar 08:15 och tar er till hotellet på egen hand.Sedan är det dags att duscha och packa, vi skall även äta middag innan vi åker maten serveras ca 17:00. Och vi lämnar denna underbara skidort för att påbörja vår resa hem ca 18:00

 • Dag 9

  På morgonen är vi framme i färjelägret Rostock, vi försöker att handla lite billiga varor innan vi tar oss till färjan. Här vi får tillfälle att fräscha upp oss och äta frukost ombord. Färden går vidare genom Danmark där vi tar nästa färja till Helsingborg och Sverige. Nu återstår bara de sista milen innan vi är hemma i Hovslätt/Jönköping på eftermiddagen

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/3Paket Skidresor Predazzo-Dolomiterna Hotell Rosat ActiveFullbokad, väntelista9 990:-Boka på väntelista
1/3Paket Skidresor Predazzo-Dolomiterna Hotell Sass Maoer 49 990:-Boka
1/3Paket Skidresor Predazzo-Dolomiterna Hotell TouringFullbokad, väntelista9 990:-Boka på väntelista