Skip to main content

Inlandsbanan och Hurtigruten 5 dagar

Finns Inlandsbanan och/eller Hurtigruten med på den där ”ska göra” listan som du tänker dig ska bli verklighet någon gång? Här får du chansen att klara av båda på en gång!
Med utgångpunkt från Hovslätt, där bilen kan lämnas säkert parkerad i inhägnat område, tar en modern och bekväm turistbuss dig vidare till oförglömliga naturupplevelser.
Bra hotell, god mat och trevligt ressällskap väntar. Bättre och smidigare kan det inte bli.
Välkommen!
Fritextsökning

Program

Dag 1: Jönköping- Mora
Tidigt på morgonen startar vi från Hovslätt för färd mot Mora. På vägen blir det uppehåll för lunch i Vansbro. På eftermiddagen är det dags att gå ombord på tåget som via Inlandsbanan tar oss till Östersund. Där checkar vi in på hotellet som passande nog heter Östersund och äter gemensam middag på kvällen.
 
Dag 2: Östersund – Trondheim.
Efter frukost bär det av mot Norge och Trondheim. På eftermiddagen bekantar vi oss med staden via en tvåtimmars rundtur i bussen med en lokalguide. I Trondheim bor vi på Scandic Nidelven med gemensam middag på kvällen.
 
Dag 3: Hurtigruten.
Stärkta av en stadig frukost beger vi oss denna dag ut på Hurtigruten för en heldagsfärd Trondheim-Kristiansund med båt, här ingår också lunch Kristiansund checkar vi in på Quality Hotel Grand och äter gemensam middag på kvällen.
 
Dag 4: Kristiansund – Gjövik.
Frukost på hotellet sen väntar en resa genom det vackra norska landskapet till Gjövik. Där heter vårt hotell Quality Hotel Strand, och även här ingår gemensam middag på kvällen.
 
Dag 5: Gjövik – Hovslätt.
Med huvudet fullt av upplevelser och minnen och kameran full av fantastiska bilder styr vi färden hemåt igen.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
8/7Inlandsbanan och Hurtigruten 5 dagarMer än 89 690:-Boka
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping