Skip to main content

Om Hovslättsbussresor

Om vårt Företag

Om vårt Företag  Hovslättsbussresor bildades 1987 Vi är ett bussbolag med bas i Hovslätt som arrangerar bussresor både till när och fjärran.Vi anstränger oss alltid lite extra på de flesta resor.Utflykter är i allmänhet inkluderade i priset. Vi är tämligen ensamma om att erbjuda detta bland bussresearrangörer.Bussarna är toppmoderna och utrustade med bland annat kyl, toalett och klimatanläggning. Att resa med buss är ett mycket miljövänligt och säkert resalternativ.   Våra chaufförer är dessutom mycket välutbildade.Efter många år i branschen så vet vi att grunden till en lyckad resa är ett bra program. Vi försöker alltid skräddarsy programmet utifrån våra resenärers önskemål. Naturligtvis så ska programmet utgå från det som karakteriserar det specifika resemålet, men det ska också finnas utrymme för kringarrangemang och överraskningar. Det är viktigt att du känner att allt sker i ett lagom tempo och att du har möjlighet till egna initiativ under resans gång.Den personliga kontakten med kunderna är mycket viktig för oss. Vi är ett litet företag och genom åren har vi lärt känna många av våra trevliga kunder.

Vi anstränger oss hårt för att sätta lite extra guldkant på din resa. Med hög standard på hotell, god mat och personal du gjort ett mycket bra val när du väljer att resa med oss.Allt ifrån toppmoderna långfärdsbussar till trafikbussar och transportfordon. Vår huvudsakliga körning består av egenarrangerade resor som finns med i vår egen resekalender. Vi ordnar skräddarsydd beställningstrafik för olika grupper.  Vi satsar på kvalitet, säkerhet och komfort i våra uppdrag.

Våra bussar

Vi satsar på bekvämlighet och komfort för våra resenärer. Därför åker vi 4-stjärnig buss på de flesta av våra resor. Våra bussar erbjuder god komfort med större benutrymme och är givetvis utrustade med säkerhetsbälten, toalett, kylskåp, frys, luftkonditionering, DVD/mm. kaffebryggare, video, cd-spelare, bandspelare, toalett, konferensbord med 8 platser och 28-48 komfortstolar.
Det lilla köket i våra bussar klarar det mesta - hamburgare, korv, kaffe, kylda drycker ...

Vår Personal  Vi har utbildad oss för Er säkerhet och trygghet!

Vår Miljö    AdBlue används i nästan alla våra fordon med SCR teknik(Selective Catalytic Reduction), alla fabrikanter av nya lastbilar och bussar erbjuder någon modell med denna teknik.

AdBlue tillverkas av ett synetiskt framställt urinämne även kallad urea som sedan löses i vatten. AdBlue reagerar med de skadliga NOx-gaserna i avgaserna, så att vatten och kväve bildas. NOx är en förkortning för kväveoxider, som produceras under förbränningsprocessen i dieselmotorer och är en bidragande orsak till luftföroreningar. AdBlue är inte klassat som farligt gods.

Vår Busspark      Bälte är en självklarhet i alla våra fordon.

Vi önskar dig varmt välkommen ombord!

Fritextsökning
Kontakta oss Hovslätt
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping
Kontakta oss Bredaryd
Adress:
Hovslätt & Schulz Resor AB
Hammarvägen 130
556 28 Jönköping