Skip to main content

Julmarknad Kiel 3 dagar 2024

En mysig adventstämning finner ni på julmarknaden vid Alter Markt och på Holstenstrabe. Vid de traditionella stånden med varm punsch och smårätter kan du köpa en vacker present hos konsthantverkarna.
På Rathausplatz finns en 700 kvm stor skridskobana och iscurling. Njut av den vinteraktiga hamnatmosfären
Fritextsökning

Program

Dag 1  Jönköping - Kiel 
Vi startar från Jönköping på fredagsmorgonen och kör mot Helsingborg där vi rullar ombord på färjan till Helsingör. Från Rödby går färjan över till Puttgarden som tar ca 1 timme. När vi kört iland är det ca 10 mil till Kiel. Vi bor på hotell i del i dubbelrum i två nätter. 
 
Dag 2. Kiel
Efter en härlig frukost är det dags att uppleva hur Kiels innerstad strålar i Julljusens glans. Ta en stämningsfull adventspromenad bland alla marknadsstånd med punsch, konsthantverk och traditionella godsaker. De härliga dofterna kommer inte bara från alla utsmyckade julbodar. Även i affärer och bagerier doftar det av pepparkakor, småkakor chokladgubbar, marsipanbollar rostade kastanjer och mycket annat. På de tyska julmarknaderna spelar mat och dryck en dominerande roll, passa på att njut av dessa läckerheter!
 
Dag 3. Kiel - Jönköping     
Efter en god och härlig frukost är det dags att ta farväl av Kiel.
Vi stannar på något håll och handlar i gränslandet till bra priser. Vi åker till Puttgarden och tar färjan tillbaka till Rödby. Färden går vidare mot Helsingör,
där vi tar nästa färja till Helsingborg. Nu återstår bara de sista milen genom Sverige innan vi är i Jönköping. 

Dagsprogram

  • Julmarknad Kiel 3 dagar

    Kiel 3 dagar

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/11PaketJulmarknad Kiel 3 dagar 2024
Hampton by Hilton in Kiel
Mer än 83 490:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping