Skip to main content

Julmarknad Flensburg 3 dagar

Julmarknaden i Flensburg är en charmig stad belägen i delstaten Schleswig-Holstein i norra Tyskland, nära gränsen till Danmark. Staden ligger vackert vid Flensburgfjorden och har en rik historia och kultur. Flensburg är vackert upplyst under julperioden med julbelysning som lyser upp stadens gator och torg.
Fritextsökning

Program

Dag 1 Jönköping-Flensburg
Under tidig morgon och förmiddag åker vi söderut och tar
färja över till Danmark.Nästa färja Rödby-Puttgarden
Vi stannar för shopping i gränslandet innan vi fortsätter vår resa. På eftermiddagen är vi framme i Flensburg.
Incheckning på hotellet. Dags att upptäcka den gamla stadskärnan där du kan vandra genom pittoreska gränder och beundra de historiska byggnaderna.
Flensburgs hamn är också värt ett besök, där du kan se fiskebåtar och fartyg som seglar in och ut. Flensburg är också känd för sin ölbryggeritradition.
 
Dag 2 Flensburg
Efter en härlig frukost så är det fritt att ge sig ut på stan.
Att ta en promenad genom den upplysta staden är en underbar upplevelse som sprider julglädje. Njuta av traditionell tysk mat och dryck på restauranger och kaféer runt om i staden Glühwein, bratwurst, stekta äpplen och andra läckerheter är vanliga inslag på menyerna.
 
Dag 3 Flensburg -Jönköping

Efter en god frukost är det dags att packa väskorna och vi bege oss till färja Rödby. Vi färdas sedan vidare norrut genom Danmark och är snart i Helsingör och tar färjan över till Sverige. Har ca 3 timmar körning till Jönköping .Beräknad hemkomst runt nittontiden på kvällen.
Vi hoppas att ni har haft en trevlig resa med oss.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/12PaketJulmarknad Flensburg 3 dagar
Hotell Ramada Flensburg
Mer än 83 990:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping