Hamburg 3 dagar 2024

Fritextsökning

Program

Dag 1 Jönköping – Hamburg ca 62 mil  
Avresa från Jönköping på morgonen och vi rullar söder över mot Danmark och sedan färjan till Puttgarden/Tyskland. Vi stannar vid gränslandet för shopping, innan vi åker vidare mot Hamburg. Vi räknar med att vara framme runt 17-tiden.
 
Dag 2 Hamburg
Frukost innan det är dags att gå ut i Hamburg.
Vi har hela dagen till eget förfogande. I nordöstra delen av Hamburgs hamn, bara ett stenkast från Hamburgs centralstation ligger stadsdelen Speicherstadt. När det gäller mat ligger Hamburg i framkant av gourmetmat. Många av dess restauranger har tilldelats priser. Men ibland viktigare än en Michelinstjärna är platsen och utsikten från fönstret. Således har ett antal eleganta restauranger och barer bosatt sig längs Alster och Elbe som inbjuder att stanna och njuta av en måltid!  För dig som vill fira eller dansa finns det många möjligheter: Dans- och liveklubbar, eleganta cocktailbarer eller kultpubar, en trevlig kväll i Hamburg!
 
Dag 3 Hamburg – Jönköping ca 62 mil.
Efter frukost beger vi oss hemåt och hoppas att Hamburg varit till belåtenhet. Vi åker samma rutt hem, Puttgarden – Rödby och sedan Helsingör Helsingborg. Vi räknar med att vara i Jönköping igen runt 20.00. Välkommen åter.
Läs mer om Hamburg 3 dagar 2024»

Karta