Skip to main content

Viking Line M/S Cinderella Kryssning

Viking Line M/S Cinderella Kryssning 2 dagar.  Lämna din vardag och följ med oss på Viking Lines kryssning M/S Cinderella. I två dagar får du tillfälle att njuta av färden och kanske bli omhändertagen i spaavdelningen, dans till trevlig musik och shoppa i taxfree.Njuta av mat och dryck.

Fritextsökning

Program

Dag 1   Hovslätt – Stockholm - Viking Line M/S Cinderella   

Resan startar på förmiddagen från Hovslätt upp till Stockholm. Under resans gång stannar vi för paus. Vårt kryssningsfartyg avgår från Stockholm ca 17.00. Middagsbuffén klockan 19,30 väntar på oss. En härlig måltid som består av förrätter, varmrätter och desserter. Vin, öl, läsk och kaffe ingår. Under tiden som vi intar buffén glider fartyget sakta fram genom skärgården. Tid för bra shopping i taxfree, artister och underhållning samt spa och mycket annat. Ombord på Viking Lines fartyg finns barer, pubar och nattklubbar namn som Hornblowers pub,Wine bar och Panorama Bar. Alla serverar de goda drycker och bjuder på hög stämning när du än väljer att titta in.Natten kan bli lång.

Dag 2   Kryssning - Mariehamn – Hovslätt

Fartyget anländer till Mariehamn tidigt på morgonen och vänder åter mot Stockholm efter ett par timmar.Idag njuter vi av den vackra skärgården. Under dagen har vi möjlighet att ta del av allt som fartyget erbjuder, från spa till taxfreeshopping. Njuta av en god frukost eller lunch på en av Cinderellas restauranger. Innan vi anländer till Stockholm 14.30 där vår buss väntar.Under hemresan stannar vi för en rast utefter vägen och beräknas anlända till Hovslätt cirka 18,00 tiden.

Ingår

Ingår Bussresa tur/retur.   middagsbuffé 19,30.brunch.  Inside dubbelhytt.

Karta