Skip to main content

Puttgarden Express

Hovslätt den 2021-09-16  för information för resor till Puttgarden Express med nya regler. Efter kontroll hos danska polisen för transit genom DK så gäller följande: Man ska ha fått båda sprutorna, och 14 dagar efter sista sprutan får man åka in i Danmark och Tyskland, med ett vaccinations intyg, gå in på 1177,se och skriv ut ert intyg, välj journaler/vaccin och skriv ut ett intyg per spruta. Kan du inte bevisa att du har 2 vaccin sprutor, så måste ett max 48 tim. PCR test uppvisas. Undantag för chaufförer på bussar, som inte behöver uppvisa något PCR test. Finns inga 24 timmars regler för transit genom DK som undantar PCR test. Gäller enbart Schleswig-Holstein. Medtag eget munskydd som är ett krav på offentliga platser. Ombord på bussen kommer det att finnas korv med bröd och kaffe under färd. Ta med pass eller internationellt ID-kort.covidpass. 

Ombord på bussen har vi satt begränsningen till max 35 personer och rekommenderar alla att ha eget munskydd och handsprit med sig. Bordershop har också gjort begränsningar och räknar alla som går in, så att det inte blir för många inne i affären. De kräver dock att man har munskydd eller något som täcker näsa/mun. 

På 8000 m² erbjuder BorderShop Puttgarden ett enormt utbud av bättre viner, över 250 olika whisky och ett stort sortiment av cognacs och brännvin, viner m.m. från hela världen. Dessutom tillhandahåller BorderShop ett stort sortiment av läsk, cider, choklad och godis från olika länder. BorderShop Puttgarden ligger direkt i anslutning till färjehamnen och bussen skall bara hålla längst till höger när bussen kör av färjan. Så är vi framme. Ombord på bussen har vi satt begränsningen till max 35 personer och rekommenderar alla att ha eget munskydd och handsprit med sig. Bordershop har också gjort begränsningar och räknar alla som går in, så att det inte blir för många inne i affären. De kräver dock att man har munskydd eller något som täcker näsa/mun.Betalningsmedel Bordershop: kreditkort, euro, danska eller svenska kronor.
Fritextsökning

Program & Ingår

Program  

Ombord på bussen har vi satt begränsningen till max 30 - 35 personer och rekommenderar att alla ha eget munskydd och handsprit med sig. Bordershop har också gjort begränsningar och räknar alla som går in, så att det inte blir för många inne i affären. De kräver dock att man har munskydd eller något som täcker näsa/mun. 

Avresa från Hovslätt på morgonen och efter några timmar når vi Helsingborg och färjar över till Helsingör. Snabba motorvägar i Danmark gör att vi snart är framme vid Rödby och färjar över till Puttgarden. Vi kör non stop hela vägen och pauser blir det på färjorna Ombord på bussen kan ni handla kaffe, dryck, korv mm av vår bussvärd Väl framme i Bordershop är det dags för shopping     

13.00-15.00 Shopping time *Max 99  kg/person*     

15.45 Avgång med färjan Vi packar in i bussen efter hand, dock senast 30 min innan avgång.  När du köper öl, på Bordershop och vill dra av panten måste du fylla i en exportdeklaration där du förbinder dig att exportera de burkar som inhandlats, exportdeklaration ska fyllas i innan du kommer till kassan för att inte skapa onödigt långsam kö. Den ska bl.a. innehålla pass- eller körkortsnummer (personnr.) som sedan kontrolleras mot uppvisande av samma legitimation för kassör/kassörska. Kom därför ihåg att ta med dig någon av dessa legitimationer in i butiken. Blanketten för exportdeklaration finns utplacerade vid butikernas ölavdelning eller precis innan kassorna.  I Bordershopen kan Ni betala med Visa/Master/Eurocard eller Diners. Pin kod skall användas. Maximum belopp gräns vid köp kort är 7000:-  Dessvärre är det inte möjligt att växla pengar i Bordershop.  Allt som ni handlar måste märkas med Ert namn!  Ta gärna med egna etiketter hemifrån för att märka upp ert bagage,ta även med eget munskydd,handsprit .                                         

                                                                                      

   Detta Ingår:

 • Bussresa
 • Färjor
 • Helsingborg-Helsingör
 • Rödby-Puttgarden
 • Vägskatt
 •  
 • Avresa
 • 06.00 Hovslätt Hammarväg 130
 • 06.20 Vaggeryd Preem
 • 06.30 Skillingaryd G:a Konsum
 • 06.50 Värnamo Kärnan
 •  
 • Hemkomst
 • Ca 22.30 Hovslätt

 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/10BussPuttgarden Express Borderhop år 2021
Bordershop i Puttgarden med enbart 35 resenärer ombord och lastvikt på 99 kg/person
Mer än 8725:-Boka
Resekalender
7/10Ullared Express 1 dag från 230:-
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping
Sweden