Skip to main content

Julmarknad Berlin 4 dagar år 2024

Julmarknad i Berlin är en fantastisk upplevelse! Berlin är känt för sina stora och traditionella julmarknader som lockar besökare från hela världen varje år. Ett av de mest kända är kanske Weihnachtsmarkt på Gendarmenmarkt, där du kan njuta av glögg, traditionella tyska delikatesser och handgjorda juldekorationer medan du lyssnar på live-musik och tar in den vackra atmosfären. En annan populär plats är Alexanderplatz, där det också finns en imponerande julmarknad med massor av stånd som säljer allt från hantverk till julpynt och mat. Oavsett var du väljer att besöka julmarknad i Berlin, är det säkert att du kommer att uppleva en magisk atmosfär och få chansen att prova på traditionella tyska julseder och läckerheter
Fritextsökning

Program

Dag 1. Jönköping-Berlin 67 mil
Tidigt på morgonen startar vi från Jönköping för färd mot Helsingborg och färjeöverfart till Helsingör. Vi kör söderut genom Danmark och efter ca två timmar tar vi nästa färja, Gedser -Rostock. Båtresan tar 1:45 h. Vi stannar handlar till bra gränspriser i Puttgarden. Från Rostock är det ca 20 mil till Berlin. När vi har checkat in på vårt hotell är det dags att ge sig ut i kvällsvimlet på stan.

Dag 2 - 3 Berlin
En av dagarna så får vi en guidad stadsrundtur, den få vi då vi tittar på stadens alla sevärdheter. Berlin är en mångkulturell metropol.Primark är självklart för shopping av kläder till bra priser och CCC för skoälskaren.

 

Dag 4. Berlin-Jönköping 67 mil
Efter frukost tar vi farväl av Berlin. Vi hoppas ni fått fina minnen med er från en världsstad. Färden hem är samma rutt som vi körde ner. Vi beräknas att vara i Jönköping runt 20.00 tiden.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
5/12Paket Julmarknad Berlin 4 dagar år 2024
Abba Berlin Hotel Julmarknad
Mer än 84 990:-Boka

Hotell

Abba Berlin Hotel
Detta 4-stjärniga hotell ligger stadsdelen Charlottenburg i Berlin, 250 meter från den berömda shoppinggatan Kurfürstendamm. Här finns rymliga, eleganta rum och en spaavdelning med bubbelpool. Abba Be...
Kontakta oss Hovslätt
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping
Kontakta oss Bredaryd
Adress:
Hovslätt & Schulz Resor AB
Hammarvägen 130
556 28 Jönköping