Skip to main content

Julmarknad Berlin 4 dagar år 2023

Möt en stad som sjuder av liv!

I Berlin finns många fler julmarknader att upptäcka,så du kommer inte att ha tråkigt om du besöker staden under juletid.

Gendarmenmarkt: En förtrollande och spektakulär julmarknad på en av Berlins vackraste torg. Här kan du köpa hantverk och kulinariska delikatesser från både tyska och internationella kök.

Charlottenburg slott: En kunglig julmarknad med det ståtliga slottet som bakgrund. Här kan du njuta av musik, ljusshow och vinterskog med karuseller och tåg för barnen

 

Fritextsökning

Program

Dag 1 Jönköping-Berlin 67 mil
Tidigt på morgonen startar vi från Jönköping för färd mot Helsingborg och färjeöverfart till Helsingör på Sjaelland. Vi fortsätter söderut genom Danmark och når efter ca två timmar färjelägret i Gedser som tar oss till Rostock. Båtresan tar ca 1.45 så ni har tid att äta lunch och shoppa ombord. Innan vi fortsätter mot Rostock gör vi ett stop på Calles för shopping (reservation för ändringar) Från Rostock är det ca 20 mil till Berlin.Vi kommer att mötas av otroligt glittrande ljusdekorationer utmed vägen i Berlin.

Dag 2–3 Berlin
Efter frukost är det dags att ge sig ut i folkvimlet.  Berlin, den återförenade staden, en mångkulturell metropol som tillgodoser alla smakriktningar. Här finns historiskt laddade minnesmärken som exempelvis Checkpoint Charlie. Välkända gator och platser såsom Kurfürstendamm, Unter den Linden, Alexanderplatz och Potsdamer Platz. Älskar du att shoppa är Berlin helt rätt. På smågator till Kurfürstendamm finns de kända klädmärkena med sina butiker, Friedrichstrasse har blivit Berlins nya shoppinggata fylld med dyra, exklusiva butiker. Glöm inte heller att besöka det lyxiga varuhuset KaDeWe och deras otroliga delikatess-avdelning! Museer finns också i mängder däribland den världsberömda muséeiön som visar skatter från hela världen. Eftermiddagarna är fria för shopping eller strövtåg på egen hand. Vi hjälper er gärna med tips på kvällsaktiviteter.

Dag 4 Berlin-Jönköping 67 mil
Efter frukost tar vi farväl av Berlin. Med i bagaget har vi angenäma minnen från en världsstad. Färden går norrut mot färjan i Rostock.  Ombord kan vi handla och äta en bit mat och vi räknar med att vara hemma igen i Jönköping på kvällen.

 

Ingår

I priset ingår:
3 Nätter i dubbelrum
3 Frukost
Guidad stadsrundtur
Bussresa
Färjor Forsea. Scandline
bilparkering i Hovslätts under resan 
Boka tidigt rabatt 200: -  innan den 1/8
innan avresa

 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/12Paket Julmarknad Berlin 4 dagar år 2023
Abba Berlin Hotel
Mer än 84 590:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping