Skip to main content

Helsingfors o Tallinn

Torsk i Tallin?

Knappast, åker man med Hovslätts Bussresor är det Trevligt i Tallinn som gäller. På köpet hinner vi också med att bekanta oss med den finska huvudstaden Helsingfors som för många fortfarande är en oupptäckt pärla, god mat, sightseeing och kanske lite sjöshoppning är ingredienser som gör denna resa till ett rent nöje.

Fritextsökning

Program

Dag 1. Hovslätt – Stockholm. Tidigt på morgonen startar vi från Jönköping för färd mot Stockholm och Tallink Silja
klockan 16,45 som ska ta oss till Helsingfors. När vi installerat oss i våra hytter väntar en middagsbuffé på eftermiddagen.
 
Dag 2: Helsingfors. Efter frukost på båten inleder vi dagen med en stadsrundtur klockan 10,30 i den finska huvudstadens ledsagade av en lokalguide. Vi övernattar på Holiday Inn Helsinki Center och har kvällen fri för egna aktiviteter.
 
Dag 3: Helsingfors – Tallinn.
Efter frukost är det dags för båt igen, färjan tar oss över till Tallinn där vi får bekanta oss med staden via en rundtur med lokalguide innan vi checkar in på Park Inn by Radisson Central Tallinn. Kvällen fri.
 
Dag 4: Tallin – Stockholm. Frukost på hotellet, och tid att upptäcka Tallin ännu lite mer innan båten på kvällen tar oss till Stockholm. Gemensam middagsbuffé på kvällen.
 
Dag 5: Stockholm – Hovslätt.
Frukost innan 10,00. Efter en stärkande sjöfrukost är det dags att summera intrycken, sätta sig i bussen och återvända hem efter några innehållsrika dagar och nätter. Vi är tillbaka i Hovslätt på eftermiddagen

Karta

Kontakta oss Hovslätt
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping
Kontakta oss Bredaryd
Adress:
Hovslätt & Schulz Resor AB
Hammarvägen 130
556 28 Jönköping