Skip to main content

Nyårs Resa Berlin 4 dagar 2024-2025

Nyårsfirande i Berlin är välkänt runt om i Europa Berlin är en fantastisk stad med en härlig blandning av kultur, historia och shopping. Berlin kan erbjuda något för alla. Under nyårshelgen i Berlin anordnas särskilda festligheter. I Tiergarten finns ett livligt festivalområde och vid Gendarmenmarkt finns en julmarknad som hålls öppen även över nyårshelgen.  Under nyårskvällen samlas hundratusentals människor i områdena runt Tiergarten, Brandenburger Tor och Alexanderplatz. Vi bokar Hofbrau Wirtshaus Berlin en nyårs buffé innan tolvslaget. Härlig musik, sång och att dansa ut det gamla året och god öl.

 

Fritextsökning

Program

Dag 1     29/12  Jönköping – Berlin ca 67 mil
Avresa 05:45 från Hovslätts Bussresor, Hammarväg 130 i
Hovslätt. Vi åker söderut mot Helsingborg. Vi åker genom
Danmark och sedan via Gedser-Rostock. Under överfarten är det lagom tid för lunch, Från Rostock till Berlin är det ca 23 mil och vi checkar in hotellet. För de som vill, så går vi ut och äter gemensamt på någon mysig restaurang.
 
Dag 2  - 3 Berlin
Efter en härlig frukost är det dags för guidad stadsrundtur, där vi beser de flesta av stadens alla sevärdheter. Älskar du att shoppa är Berlin helt rätt. Glöm då inte att besöka varuhuset KaDeWe och deras otroliga delikatessavdelning! På nyårsafton finns det möjlighet att boka en härlig nyårsbuffé, innan vi
välkomnar 2025. Vill man, kan man i stället fira tillsammans med ca 2 miljoner människor på Brandenburger Tor och få se ett fantastiskt fyrverkeri! Men det kommer smälla mer än du någonsin kan ana över hela staden. Nu firar vi ut det gamla och välkomna in det nya året.
Dag 4      1/1 2025
Härlig frukostbuffé på hotellet innan det är dags för
hemfärd. Vi åker runt nio tiden. Vi åker samma väg som
på nerresan och beräknar att vara tillbaka i Jönköping ca
23.00. Vi hoppas att ni har med er en oförglömlig
nyårsresa hem.

extra info Nyår i Berlin

Att fira nyårsafton vid Brandenburger Tor i Berlin är en av de mest spektakulära upplevelserna i världen. Varje år samlas tusentals människor från hela världen för att fira in det nya året med en enorm fest vid denna historiska plats.
Under nyårsafton omvandlas området runt Brandenburger Tor till en stor festplats med flera scener som erbjuder olika musikgenrer och underhållningsalternativ för alla smaker. Det finns liveband, DJ: s, ljusshower och fyrverkerier som fyller himlen när klockan slår tolv och det nya året välkomnas.
Det är viktigt att vara medveten om att evenemanget vid Brandenburger Tor är mycket populärt och lockar en stor folkmassa. Det är därför viktigt att vara förberedd på att det kan vara trångt och att det kan ta tid att ta sig fram bland folkmassorna. Dessutom är det viktigt att vara medveten om säkerhetsföreskrifterna och följa anvisningarna från myndigheterna för att säkerställa en säker och trevlig upplevelse.Vill man fira in nyåret vid Brandenburger Tor söker sig många till för att avnjuta ett jättelikt fyrverkeri. Berlins sprudlande nyårsfest skapar den rätta feststämningen inför allt spännande som väntar nästa år!
På nyårsafton finns det möjlighet att boka en härlig nyårsbuffé med oss Hovslätts Bussresor, underhållning och dans på Hofbräuhaus Berlin. Vid tolvslaget kan vi beskåda ett fantastiskt fyrverkeri över hela staden.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/12Paket Berlin Nyår 2024 2025
hotel Berlin Berlin 4 * Nyår
Mer än 85 490:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping