Skip to main content

Hemlig 4 dagar

Nu startar vi en hemlig resa på 4 dagar, tidig morgon. Vi kommer lämna Sverige? Så här behövs pass?
Vi svänger ut på motorvägen åker buss cirka 26 mil till att börja med. Så är det liten paus.
Passen skall vara framme. Vi kommer att fortsatta framåt. Till vårt mål som första dagen är hotell i …
En resa  med nya intryck och trevliga och förväntansfulla medresenärer. Välkommen .
Fritextsökning

Program

Dag 1 Vi åker en sträcka som blir 25 mil. första etappen eller var det kanske 2x25? Det visar sig! Som vid de flesta av våra resor så är det tidig avresa från Jönköping. Men var har vi hamnat när kvällen kommer? Vi rastar för bensträckare, kaffepauser och lunch på lämpliga ställen. Kväll innan vi fram till den ort där vi skall bo tre nätter. Hotellet vi har valt är definitivt av klass med trevliga rum och vackra omgivningar. Vi tror att ni kommer att trivas här.
Dag 2 och 3 Några bestämda programpunkter i närområdet En god frukost är ju alltid en bra inledning på en trevlig dag. Någon gång under dagen kommer vi att prova någonting. Man kan ju prova både kläder och vin, men se det är inte vad det handlar om den här gången. Vi kan väl avslöja att det är smaken som avgör vad ni tycker om produkten i fråga. Smaken är som bekant som baken, alltså delad.
Dag 4 Hemresa Frukostbuffén smakar säkert bra även den här morgonen. Därefter är det väl dags att börja fundera på hemresan. Det blir precis som på utresan lämpliga pauser, när vi känner för det. Ankomsttid till Jönköping under kvällen. Förhoppningsvis har ni haft några sköna dagar och känner er nöjda med det hemlighetsmakeri vi utsatt er för.
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/9paketHemlig resa 4 dagar, vi lämnar Sverige
200:- rabatt vid bokning innan den 1/6 2022
Mer än 85 990:-Boka