Skip to main content

Hemlig 4 dgr

Hur skulle det kännas att ge sig ut på en hemlig resa? Inte veta vart man ska, bara att passet skall med och att det är bussresa på fem dagar. Skulle det inte vara trevligt att hitta på något lite annorlunda? Du kommer säkerligen att få en trevlig resa. Resan är lagom lång, trevliga och förväntansfulla medresenärer, bra hotell och avkopplande dagar. Våra hemliga resor är mycket populära och blir snabbt bokade.
 

Fritextsökning

Program

Dag 1 Vi åker en sträcka som blir 25 mil.första etappen eller var det kanske 2x25? Det visar sig! Som vid de flesta av våra resor så är det tidig avresa från Jönköping. Men var har vi hamnat när kvällen kommer? Vi rastar för bensträckare, kaffepauser och lunch på lämpliga ställen. Kväll innan vi fram till den ort där vi skall bo tre nätter. Hotellet vi har valt är definitivt av klass med trevliga rum och vackra omgivningar. Vi tror att ni kommer att trivas här.
Dag 2 och 3 Några bestämda programpunkter i närområdet En god frukost är ju alltid en bra inledning på en trevlig dag. Någon gång under dagen kommer vi att prova någonting. Man kan ju prova både kläder och vin, men se det är inte vad det handlar om den här gången. Vi kan väl avslöja att det är smaken som avgör vad ni tycker om produkten i fråga. Smaken är som bekant som baken, alltså delad.
Dag 4 Hemresa Frukostbuffén smakar säkert bra även den här morgonen. Därefter är det väl dags att börja fundera på hemresan. Det blir precis som på utresan lämpliga pauser, när vi känner för det. Ankomsttid till Jönköping under kvällen. Förhoppningsvis har ni haft några sköna dagar och känner er nöjda med det hemlighetsmakeri vi utsatt er för.
 

Ingår

Bussresa
Vägskatt
Färjor
3 Nätter i dubbelrum 
3 Frukost
3 Middag                    
Utflykter/Provningar
Parkering i Hovslätt