Skip to main content

Bouleresor till Rostock 5 dagar år 2022

Vi tillbringar några trevliga bouledagar vid Östersjökusten i landskapet Mecklenburg. Rostock är som bekant en modern storstad som har fina shoppinggator och mysiga krogar där kan man njuta av folkliv, hav och mysig miljö. Det är ett nöje att få gå omkring och strosa i de gamla hansakvarteren, som består av vackra gavelhusen en del från 1200 - 1300-talet. Vi kommer att få ett separat schema över vilka dagar det vankas bouletävlingar. De tider där det inte kommer att vara bouletävlingar så kan man göra egna små utflykter aktiviteter.Här finns stort utbud av det mesta.

Fritextsökning

Program

Dag 1 Hemmavarande ort-Rostock ca 60 mil
Avresa på morgonen och vidare söderut mot Helsingborg, och färjan över till Helsingör, genom Danmark och sedan via Gedser-Rostock. Under överfarten är det lagom tid för lunch. När vi checkat in och kommit i ordning så avnjuter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2–4 Rostock
Vi kommer att få ett separat schema över bouletävlingarna. På kvällarna äter vi gemensam middag på hotellet.
 
Dag 5 Rostock-Hemmavarande ort ca 60
Efter frukost ca 07.30, bär det av hemåt vi åker samma väg som vi åkte på nervägen. Framåt kvällen kommer vi hem igen och hoppas att vi har haft trevliga bouledagar tillsammans.

Ingår

Bussresa
Vägskatt
Färjor (avvikelser kan förekomma)                                      
4 nätter del i dubbelrum
4 Frukost                                
4 Middag  
Bouletävlingar
Tävlingsavgifter tillkommer!
 
Enkelrums tillägg 1200;.