Skip to main content

Kroatien- Rabac

Rabac är en gammal fiskeby som har förvandlats till en allt populärare liten badort känd för sina fina små stränder. Byns långa strandpromenad binder samman de små badvikarna och kantas av restauranger, caféer, italienska glassbarer och små butiker. Strandpromenaden bjuder in till sköna promenader med fika på mysiga uteserveringar – allt med underbar havsutsikt.

Fritextsökning

Program

Program

Dag 1. Hovslätt- Hof ca 100 mil
Bussen avgår 05:45 från Hovslätt efter att alla stigit ombord så kör vi söder över till Danmark och 13:00 tar färjan över till Rostock-Tyskland. Där ifrån fortsätter vi genom Tyskland och vi når dagens mål fram på kvällen, Hof. Här skall vi sova i natt.

 

Dag 2. Hof- Rabac ca 85 mil

Efter en tidig frukost så checkar vi ut och börjar rulla mot resans mål, Rabac i Kroatien. Vi når hotellet i Rabac framåt kvällskanten.

 

Dag 3–8. Rabac med omnejd.

Under de närmaste dagarna kommer vi ha tid att njuta av ett underbart Kroatien men även göra olika utflykter tillsammans. Varje kväll äter vi gemensam middag (ingår).

 

Dag 9. Rabac- Wiedamar ca 100 mil.

Idag har vi en dag i bussen framför oss. Vi njuter av vackra vyer utanför fönsterna och av trevligt sällskap. Framåt kvällen når vi hotellet där vi skall övernatta.

 
Dag 10. Wiedamar- Jönköping ca 85 mil.

Efter frukost checkar vi ut och påbörjar vår resa hemåt. Vi räknar med att vara tillbaka i Jönköping vid 21 tiden på kvällen.

Ingår

Bussresa                       

Vägskatt

Färja (avvikelser kan förekomma)

Turistskatter

9 nätter del i dubbelrum

9 frukostar

7 middagar

Lokalguide i Istrien (ca 1,5 h)

Vinprovning

Besök av Nationalpark Plitvice Lakes med rundvisning (ca 4 h)

Parkering i Hovslätt, inhägnat område under resan