Skip to main content

Ullared Express

Hovslätts billigaste bussresa till Ullared Gekås under vintermånaden februari månad. Betala 100:- få tillbaka 100:- i presentkort att handla för i Gekås Ullared.  Vi kör raka vägen fram till varuhuset i Ullared. Väl inne på varuhuset, finns det 21 avdelningar och fyra våningsplan, en butiksyta 35 000 m². Gekås flesta avdelningar hittar du på entréplan, förutom Hästsport & Husdjur, Hobby & Fritid, Verktyg & Bilvård som ligger på nedre plan och Barnavdelningen som du hittar en trappa upp. 15,00 Avresa från Ullared Gekås.

Glöm inte att ta med shoppinglista och bekväma skor idag!

Fritextsökning

Program & Ingår

Program

Vi startar från Hovslätt klockan 07.00 på morgonen och beräknar att vara framme i Ullared vid 10-tiden  Här kommer vi att stanna i 5 timmar! Chauffören kommer att finnas vid bussen under dagen för att packa in era shoppingkassar. När energin behöver fyllas på mellan shoppingen finns ett brett utbud på matställen! I varuhuset hittar du Salladsbaren och Sportbaren på entréplan. På plan 3 hittar du Kaffebaren och Restaurangen. Fika eller lunch finns det möjligheter till även utanför varuhuset. Det händer ibland att kundvagnar förväxlas.  Lägg aldrig privata tillhörigheter (handväskor, plånböcker, mobiltelefoner och jackor) i kundvagnen!

Klockan 18,00 räknar vi med att vara tillbaka i Hovslätt. Vi hoppas resan varit fyndig.  Välkomma!

 

Ullared julshopping

1 dagar från 280:-
Ullared

Julshoppings resa till Ullared, dags att inhandla inför den stora helgledigheten som komma skall. Pigga och förväntansfulla tar vi plats i bussen och laddar för en rolig julshoppingdag i Ullared. Redan på höstkanten börjar hyllorna fyllas av tomtar och hela sortimentet av julsaker att vara på plats på... På Gekås finns över 100 000 produkter, ett riktigt shoppingparadis med helt galna priser. Hitta allt från heminredning, matprodukter som ost, korv, hygienartiklar, elektronikprylar, lampor, matt...Läs mer