Skip to main content

Julmarknad Schwerin 3 dagar

Schwerin ligger vid Mecklenburgiska sjöplatån. Schwerin kallas också ”de sju sjöarnas stad”. Staden som är den äldsta i Tyskland har årligen en traditionell julmarknad. Staden är mysig och stämningsfulla att vandra omkring i. Mitt i hjärtat av staden ligger det fantastiska slottet. Det tornar upp sig som ett riktigt sagoslott

Fritextsökning

Program

Dag 1. Jönköping – Schwerin 
Vi startar från Jönköping tidigt på morgonen för att med färja från Helsingborg ta oss till Helsingör. Snabba motorvägar i Danmark gör att vi snart är i Gedser för ännu en färjeöverfart, denna gång till Rostock i Tyskland. Restiden med färjan är knappt två timmar. När vi kommit fram till Rostock gör vi ett stop för lite inhandling för de som vill. Vi passerar Rostock under eftermiddagen och sen kväll är vi framme i Schwerin. 

Dag 2 Schwerin
Efter en härlig frukost är det bara att ge sig ut i vimlet och njuta av julmarknaden. Marknaden är koncentrerad till Marktplatz. Här hittar du allt som har med julen att göra. Ta gärna ett besök på slottet Schwerin Schloss också, detta sagoslott, det är så värt att gå dit en sväng.

Dag 3. Schwerin - Jönköping
Då äter vi en stadig frukost och packar väskorna för att resa hem. Nu är vi fulla av Julstämning. Vi åker samma väg hem som vi åkte på hitvägen.Vi stannar på något håll och inhandlar drycker m.m. till bra priser.
 

Ingår

I priset ingår 
Bussresa
Färja avvikelser kan förekomma
2 Frukost
2 Nätter i dubbelrum                                                                                                                                                                                                                               Fri parkering i Hovslätt. Inhägnat område.

Enkelrumstillägg 500:-

InterCity hotel Schwerin
Adress: Grunthalpl. 5-7, 19053 Schwerin, Tyskland
Telefon: +49 385 59500