Skip to main content

Fler nyheter

 • Stralsund fr Hovslätt-Habo

  2020-08-24

  Vid Östersjökusten sydväst om Rügen ligger Stralsund en charmig gammal hansastad. Staden har en gång i tiden varit svensk. Här erbjuds en spännande historia och en vacker stadskärna. Tre medeltida kyrkor och det vackra Rådhuset står fortfarande kvar i den gamla delen av staden ”Alter Markt” Stralsund är också en viktig och stor hamnstad

  Dag 1. Habo/Jönköping- Stralsund   ca: 55 mil  
  Tidig morgon åker vi söderut mot Helsingborg. Vi åker genom Danmark och sedan via Gedser-Rostock. Under överfarten är det lagom tid för lunch. Ombord finns även möjligheter för shopping. Från Rostock till Stralsund är det cirka en timmes körning. Efter incheckning så hinner man ut en liten sväng på staden om man vill. Vi äter en gemensam middag på hotellet på kvällen.

  Dag 2. Stralsund  
  Efter frukost åker vi till Rügen, där har vi bokat en lokalguide (4 timmar). Efter det åker vi tillbaka till Stralsund. Här finns flera nya köpcentras där utbudet är stort. I hjärtat hittar du det mesta på bekvämt gångavstånd, allt ifrån designbutiker och varuhus till små affärer med konsthantverk och souvenirer men även antikviteter.  På kvällen äter vi en middag på Hansekeller.


  Dag 3. Stralsund-Jönköping/Habo ca 55 mil   
  Efter frukost är det dags att packa väskorna och bege sig till Rostock och ta färjan tillbaka till Gedser. Även under hemresan är det tidsmässigt perfekt för lunch ombord. Vi anländer till Sverige vid 18-tiden och har då cirka 3 timmars körning till Jönköping.

    PRIS 3090 :- Person

  Vi följer självklart myndigheternas rekommendationer och kommer se till att det går att hålla avstånd och att vi inte blir mer än max 34 personer på våra bussresor den närmaste tiden.

  På grund av COVID-19 Det är obligatoriskt att bära munskydd i affärer, boardshops, restauranger, cafeterior. Ta med dig eget munskydd eller annat alternativ skydd som täcker mun och näsa.

  Om du känner av symptom. Stanna hemma och undvik kontakt med andra människor.
  Vi följer självklart myndigheternas rekommendationer och kommer se till att det går att hålla avstånd och att vi inte blir mer än max 34 personer på våra resor den närmaste tiden. Hålla avstånd, både ombord och i samband med besök och raster.  

   

 • Shopping Tysklands resa pris 1095:- 2 dagar

  2020-08-07

  Shopping i Tyskland nu i  Augusti med övernatting i dubbelhytt ombord på TT-Line, Vi  reser smidigt och bekvämt från Trelleborg till Tyskland. shopping i Fleeggard. Sommarpris 1095 :- per person. Då får vi shoppa för 70 kg person. max antal i bussen är 2

 • Puttgarden Bordeshop

  2020-08-04

  datum  4/8 och 6/8 

  Priset stiger till 700 Kr per person.

  Avresa 06,00 Hammarvägen 130.

  Snabba beslut från er, snabba beslut från oss.

  Förändringar är ca 34 personer, bokade platser i bussen det ordna vi.

  pass, munskydd, handskar, feberfri är ett krav, det fixar ni.

  Inköp per kund max 70kg.

  Ingen servering under bussfärd.

  Vi kommer att resa underförutsättning att det är minst 30 fullt betalande.

  Ni bokar via vår hemsida.

  Eller skicka en mail till office@hovslattsbussresor.se

  Vi bokar manuellt åt er, skriv hur många ni är i ert sällskap, 

  Frågor på detta skickas via mail.

  Mobil till Vesa 072 58 86 508 några extra frågor.

 • Danskarna välkomna hela Sverige idag, Hurra

  2020-07-30

  Klockan 16.00 gick Danskarna ut med  att det är grönt ljus, för oss Svenskar att köra Transit genom Danmark.   den  4/8 + 6/8 kör vi till Bordeshopen Puttgarden nästa vecka. Förändringar är följande max 34 personer i bussen, vi håller avstånd inne i bussen. Resan är dyrare, men ni får handla för 70 kg per person. Så ta med ert eget munskydd, det är ett krav för att få komma in i affärer. restauranger. shoppar, även att hålla avstånd.Till sist vill vi avsluta med att passa på och boka för vi hoppas det blir drag efter resorna för det behöver vi. Häls Vesa

   

   

   

 • Har du en fråga om resmål

  2020-07-30

  Har du en fråga om resmål, prisexempel eller något annat rörande vår tjänst? Skicka ett meddelande till oss.

  office@hovslattsbussresor.se

  eller mobil 072 5886508 till Vesa.

Fritextsökning
Resekalender
4/8Puttgarden Express Borderhopfrån 700:-
7/8Shopping i Tyskland 7 Augusti från 1 095:-
19/8Golfresa Gdynia Polen 5 dgrfrån 6 690:-
24/8Riga 4 dagar med 4 dagar från 3 890:-
24/8Stralsund via Habofrån 3 090:-
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping
Sweden