Skip to main content

Hemlig Resa 5 dagar

Skulle det inte vara trevligt att hitta på något lite annorlunda? Är du en person som alltid vill ha koll på vad du gör eller veta exakt var du hamnar när du reser? Då är det här förmodligen ingenting för dig, men om du gillar att bli lite överraskad och ha roligt i livet, då skall du hänga på här. Lagom lång resa, trevliga förväntansfulla medresenärer, bra hotell och avkopplande dagar väntar dig om du bestämmer dig för att följa med. Det är lämpligt att du för säkerhets skull tar med dig passet. Det är som att ”köpa resa i säcken” .. Vi vet att det är roligt att åka någonstans, när man inte vet var man hamnar.  Bussen åker rakt fram, lite över vatten och lite över gränsen. Ett glatt humör och pass kommer man ganska långt med.   Väl mött ombord på bussen!

 

Fritextsökning

Program

Dag 1  Vi åker en sträcka som blir 25 mil.första etappen eller var det kanske 2x25? Det visar sig!

Som vid de flesta av våra resor så är det tidig avresa från Jönköping. Men var har vi hamnat när kvällen kommer? Vi rastar för bensträckare, kaffepauser och lunch på lämpliga ställen. Kväll innan vi fram till den ort där vi skall bo fyra nätter.  Hotellet vi har valt är definitivt av klass med trevliga rum och vackra omgivningar. Vi tror att ni kommer att trivas här.

Dag 2  Några bestämda programpunkter i närområdet  En god frukost är ju alltid en bra inledning på en trevlig dag. Någon gång under dagen kommer vi att prova någonting. Man kan ju prova både kläder och vin, men se det är inte vad det handlar om den här gången. Vi kan väl avslöja att det är smaken som avgör vad ni tycker om produkten i fråga. Smaken är som bekant som baken, alltså delad.

Dag 3 4 Halvdagsutflykt 

Dag 5  Hemresa

Frukostbuffén smakar säkert bra även den här morgonen. Därefter är det väl dags att börja fundera på hemresan. Det blir precis som på utresan lämpliga pauser, när vi känner för det. Ankomsttid till Jönköping under kvällen. Förhoppningsvis har ni haft några sköna dagar och känner er nöjda med det hemlighetsmakeri vi utsatt er för.

 

 

Ingår

Vi lyfter lite på locket, till resmålet behöver vi euro eller kontokort, vi kommer att stanna för att handla hem lite flytande varor. Dit vi åker börja på bokstaven .... utflykter till   ... Här finns stora möjligheter till lite av varje. Färja kommer vi att åke men inte mycket. Identitets handlingar skall alltid med när vi lämnar Sverige.

 

Bussresa
Vägskatt
4 Frukost
4 Middag                    
4 Nätter i dubbelrum 
Utflykter/Provningar
Parkering i Hovslätt 


Avresetider,
se din bekräftelse.


Valuta: Euro
Pass eller  nationella ID-handlingar.


 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
10/8BussHemlig resa 5 dagar
Medtag alltid giltigt pass och euro
Mer än 86 290:-Boka
3/5BussHemlig resa 5 dagar i sköna maj
En spännande resa med +55 rabatt
Mer än 86 990:-Boka