Skip to main content

Stralsund påskresa 4 dagar

Under vår resa tillsammans kan vi besöka Nikolaikirche en underbar kyrka, som genomgått flera restaureringar och som fortsatt håller på att väckas till ursprungligt värde. Pampig kyrka med en del svensk historia. Stoertebeker Brauquartier ett ölbryggeri som brygger gott öl. Vackra Rådhuset står fortfarande kvar i den gamla delen av staden ”Alter Markt” Stralsund är också en viktig och stor hamnstad. Välkommen till Påsk resan till Stralsund.

Fritextsökning

Program

Program

Dag 1. Jönköping- Stralsund   ca: 55 mil   
Tidig morgon åker vi söderut mot Helsingborg. Vi åker genom     Danmark och sedan via Gedser-Rostock. Under överfarten är det lagom tid för lunch. Ombord finns även möjligheter för shopping. Från Rostock till Stralsund är det cirka en timmes körning. Efter incheckning så hinner man ut en liten sväng på staden om man vill. 

Dag 2–3. Stralsund   
Efter frukost så ligger Stralsund för våra fötter. Här finns flera nya     köpcentras där utbudet är stort. I hjärtat hittar du det mesta på bekvämt gångavstånd, allt ifrån designbutiker och varuhus till små affärer med konsthantverk och souvenirer men även antikviteter.  Vi kommer gärna med förslag på restauranger inför kvällens middag.


Dag 4. Stralsund-Jönköping ca 55 mil    
Efter frukost är det dags att packa väskorna och bege sig till Rostock och ta färjan tillbaka till Gedser. Även under hemresan är det tidsmässigt perfekt för lunch ombord. Vi anländer till Sverige vid 18-tiden och har då cirka 3 timmars körning till Jönköping.
 

Ingår

I priset ingår 
Bussresa
Vägskatt
Färjor
3 Nätter del i dubbelrum
3 Frukost
Parkering i inhägnat område, Hovslätt


Enkelrumstillägg 850: -
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/4BussStralsund påskresa 4 dagar
Med +55 rabatt
Mer än 83 890:-Boka