Skidresa Predazzo Dolomiterna 2022

Fritextsökning

Ingår

Bussresa
Färjor avvikelser kan förekomma
Vägskatter
7 Frukost
7 Middag
6 Nätter del i dubbelrum (tillgång till rummet fram till avresa hem)

Program

Dag 1.  Jönköping - Predazzo ca: 173mil
Avresa från Hovslätt på morgonen (08:00) och under dagen färjar vi över till Tyskland, då brukar det vara lagom att äta middag på båten. Ombord på bussen finns det dryck och korv för den som önskar. En film kanske skulle passa att titta på innan vi släcker för natten.

Dag 2 
På morgonen är vi framme vid vårt resmål Predazzo och hotellet vi skall bo på. Frukosten väntar på oss när vi kommer, så att vi får en bra start innan vi ger oss ut i backarna. Hotellet har ett bra läge och ligger mitt i centrum. Denna första dag åker vi till Ski Center Latemar som ligger ca 5 minuter från hotellet. (Här passar det bra att hyra skidor om ni så önskar)

Dag 3 - 7
Nu har vi härliga skiddagar framför oss, hela Dolomiterna ligger framför våra fötter och det är bara att spänna på skidorna och njuta!  Dolomit Superski samlar flera skidområden, totalt 12 stycken under samma skidpass, vilket ger er möjlighet att prova över 1200 km pist inom sydtyrolen. Området sträcker sig över 50 bergsorter och är utrustat med mer än 400 liftar. Val di Fiemme är ett av de största områdena och hänger ihop med Val Di Fassa. Vi besöker nya liftsystem varje dag, de ligger på ca 10–20 minuters bussfärd bort.

Dag 8.  Predazzo – Jönköping ca: 173 mil
Idag är sista skiddagen, vi åker skidor fram till ca 15.00, sedan är det dags att duscha och packa, vi skall även äta middag innan vi åker. Vi hoppas att ni njutit av fantastisk skidåkning och att er vistelse i Predazzo har varit bra. Vi lutar oss tillbaka i sätena kanske tittar på en film och njuter av minnena

Dag 9. 
På morgonen är vi framme i färjelägret Rostock, vi försöker att handla lite billiga varor innan vi tar oss till färjan. Här vi får tillfälle att fräscha upp oss och äta frukost ombord. Färden går vidare genom Danmark där vi tar nästa färja till Helsingborg och Sverige. Nu återstår bara de sista milen innan vi är hemma i Hovslätt/Jönköping på eftermiddagen.

Priset + liftkortet är beräknat på euro 10,50. Vi reserverar oss för ev prishöjningar.

Det kommer komma mer info när resan närmar sig, tex tips på vad som kan vara bra att ha med sig till bussen, tider och inbetalning för liftkort.

 

Karta