Shopping i Stettin-Polen 4 dagar

Följ med oss och shoppa i Stettin-Polen. Stettin är en gammal stad med ca.en halv miljon invånare. Tillsammans med uthamnen Swinoujscie bildar den Polens största hamnanläggning. Hamnstaden Stettin är en polsk pärla med gammal kultur och modern citypuls i en härlig mix, en perfekt tillflyktsort för både shopping och avkoppling.  Det finns många trevliga butiker, caféer och restauranger till mycket förmånliga priser.
Här finner ni allt som behövs för en lyckad resa.

 

Ingår


I priset ingår 
Bussresa 
Vägskatt
Färja avvikelser kan förekomma 
3 Frukost
3 Nätter del i dubbel
2 middag
Öl provning
Guidad stadsrundtur
Parkering i Hovslätt, inhägnat område.

Enkelrumstillägg: 800: -

Novotel Szczecin centrum****
Adress: 3 Maja 31, 70-215 Szczecin, Polen
Telefon: +48 91 480 14 00


 

 

 

 

Program

Dag 1. Jönköping – Stettin ca 75 mil
Vi startar vår resa tidigt på morgonen och är efter ca tre timmar i Helsingborg för att ta färjan över till Helsingör i Danmark. Vi fortsätter söder över för nästa färjeöverfart, Gedser-Rostock. Vi åker sedan någonstans och handlar billigt, därefter åker vi ca 26 mil innan vi checkar in på hotellet. På kvällen äter vi en 3-rätters middag på Stara Komenda Brewery.
Dag 2–3 Stettin
Efter en välsmakande frukost så skall vi möta vår lokalguide som skall guida oss i ca 2 timmar (dag 2). Efter det så är det fritt fram för shopping eller vad som önskas. På kvällen (dag 3) äter vi en gemensam middag med öl provning innan maten
Dag 4. Stettin- Jönköping ca 75 mil.                                                                                                                   

Efter frukost är det dags att packa väskan och börja åka hemåt Småland igen. Hoppas att ni har fina minnen med i bagaget.

Vi stannar på något håll och inhandlar drycker m.m. till bra priser.

Id-handling eller pass skall medföras  !