Skip to main content

Rostock Påskmarknad 3 dagar 2022

Nu är det dags igen, att följa med oss till Rostock mitt i vardagen och möta våren och shoppa i centrum. På gågatan i centrum äger en stor påsk marknad   rum, med utställare som erbjuder lokalt hantverk, kläder, mat, dryck, godis, påskägg, påskharar och mycket mer som hör påsken till. Under denna resa bestämmer ni stor del själva var ni vill göra under vistelsen i Rostock. Välkommen till Rostock

 
Fritextsökning

Ingår

Bussresa
Vägskatt
Färja (avvikelser kan förekomma)
2 Frukost
2 Nätter i dubbelrum
bilparkering i Hovslätt under resan

 

Glöm inte giltigt pass och covid pass. Internationellt försäkringsbevis -EU-kort Munskydd kan behövas


Program

Dag 1 Jönköping-Rostock ca 43 mil 
Avresa 05:45 från Hovslätts Bussresor, Hammarväg 130 i Hovslätt, här kan ni som vill parkera bilen. Vi åker söderut mot Helsingborg och färjan över till Helsingör, genom Danmark och sedan via Gedser-Rostock. Under överfarten är det lagom tid för lunch och om man så önskar hinner man även med en runda i taxfree-butiken. Därefter åker vi direkt till en gränsshop för shopping.  Sedan rullar vi vidare till hotellet för incheckning. Under tidig kväll hinner ni med en första promenad i stan. Vi hjälper gärna till med tips på restaurang för kvällen.

Dag 2 Hela dagen i Rostock 
Efter en härlig frukostbuffé på hotellet är det dags för egna strövtåg. I dag kanske det passar med påsk shopping. Kring gågatan Kröpelinerstrasse och i dess omgivningar finns det gott om butiker och varuhus av alla slag. Här hittar man också trevliga restauranger och caféer. Rostock var en gång i tiden en av de mäktigaste hansestäderna runt Östersjön och är i dag en modern hamnstad, som vet att ta vara på och förvalta sitt historiska arv. I Rostock finns det äldsta universitetet i norra Europa, grundat redan 1419. Blir ni trötta i benen så finns alltid möjligheten att vila en stund på hotellet. 

Dag 3 Rostock-Jönköping ca 43 mil 
Efter frukost och utcheckning från hotellet är det dags att åka till färjeterminalen för avresa mot Danmark.
Även i den här riktningen kanske det blir lagom tid för lunch ombord. Vi beräknar att vara i Jönköping vid 20.00 tiden på kvällen. 

 

Hotel

Hotel

Intercity hotel
Herweghstr. 51 18055 Rostock
Tel. +49 381 49500


Glöm inte giltigt pass och covid pass. Internationellt försäkringsbevis -EU-kort Munskydd kan behövas

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/4paket Rostock påskresa 3 dagar 2022
ordpris 3490 kr - rabatt 200.- innan 20/2 -22
Mer än 83 290:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping