2019-12-29: Nyårs Resa Berlin 4 dagar 2019- 2020

29/12 2019 söndag
Avresa 06.00 från Hovslätts Bussresor, Hammarväg 130 i Hovslätt. Vi åker söderut mot Helsingborg. Vi åker genom Danmark och sedan via Gedser-Rostock. Under överfarten är det lagom tid för lunch, och ombord finns möjlighet för shopping. Från Rostock till Berlin är det ca 23 mil och vi checkar in hotellet. För de som vill, så går vi ut och äter gemensamt på någon mysig restaurang.  
Dag 2  Berlin 
Börja dagen med en härlig hotellfrukost. Idag kan ni göra vad ni vill, varför inte passa på att strosa runt i underbara Berlin. Shoppa och kanske till och med hitta nyårs stass…
Dag 3 Nyårsafton
Efter en härlig frukost är det dags för guidad stadsrundtur, där vi beser de flesta av stadens alla sevärdheter. Berlin, den återförenade staden. En mångkulturell metropol som tillgodoser alla smakinriktningar. Älskar du att shoppa är Berlin helt rätt. Glöm då inte att besöka varuhuset KaDeWe och deras otroliga delikatessavdelning! Muséer finns i mängder. Eftermiddagen är fri för shopping eller strövtåg på egen hand. Här finns historiskt laddade minnesmärken som exempelvis Checkpoint Charlie. Välkända gator och platser såsom Kurfürstendamm, Unter den Linden, Alexanderplatz och Potsdamer Platz. 
På nyårsafton finns det möjlighet att boka en härlig nyårsbuffé, innan vi välkomnar 2019. Om man vill kan man istället fira tillsammans med ca 2 miljoner människor på Brandenburger Tor och få se ett fantastiskt fyrverkeri!  Men det kommer smälla mer än du någonsin kan ana över hela staden. Nu firar vi ut det gamla och välkomna in det nya året 2020!           
1/1 2020   Nyårsdagen
Härlig frukostbuffé på hotellet innan det är dags för hemfärd. Vi åker runt 10- tiden. Vi åker samma väg som på nerresan och beräknar att vara tillbaka i Jönköping ca 23.00. Vi hoppas att ni har med er en oförglömlig nyårsresa hem!  

Vid bokning finns nyårsresan under julresor, långt upp. frågor eller bokning via telefon 036 310260