Skip to main content

Klaipeda Kryss ,till Litauen 3 dagars

Litauen är ett grannland som vi sällan besöker. Men här finns Östersjöns vitaste stränder, närproducerad mat och öl samt shopping till bra priser. Följ med oss och njut av en 3-dagsresa med både buss,båtresa, mat, dryck,och tillfälle för shopping.

Fritextsökning

Program

Dag 1. Jönköping- Karlshamn ca: 21 mil  
Vid 14 tiden reser vi från Hovslätt/Jönköping för färd mot Karlshamn. Vi stannar på vägen ner för fika. Incheckning på båten, DFDS Seaways, vid 18 tiden.19:00 avgår färjan och under kvällen kommer vi avnjuta en 2-rätters middag tillsammans. Efter middagen kanske det är dags för en drink i baren eller bara umgås med resesällskap.
Dag 2. Klaipeda
Efter en välsmakande frukost så är det dags att göra sig reda för en dag i land. Vid 09:00 lägger vi till vid hamnen och det är dags för en guidad stadsrundtur, som pågår fram till 11:00. Efter detta så finns det tid för egna upptåg. Vid 17 tiden möts vi igen för att åka och handla och sedan är det dags att stiga ombord på färjan igen. Det kommer smaka bra med middag innan det är dags att krypa till kojs i våra hytter.
Dag 3. Karlshamn- Jönköping ca 21 mil   
Efter en frukost till havs så börjar vår färd hemåt. En resa på ca 3 timmar. Vi räknar med att vara i Jönköping igen vid 13-tiden.

Ingår

Bussresa
Färja
2 Nätter del i dubbelhytt
2 middagar
2 Frukost
Bilparkering Hammarvägen 130 under resan.

Enkelhytts tillägg 500: -


Valuta: Euro
Litauen: nationella ID-handlingar eller pass.