Skip to main content

Julmarknad Kiel 3 dagar

En mysig adventstämning finner ni på julmarknaden vid Alter Markt och på Holstenstrabe. Vid de traditionella stånden med varm punsch och smårätter kan du köpa en vacker present hos konsthantverkarna. På Rathausplatz finns en 700 kvm stor skridskobana och iscurling. Njut av den vinteraktiga hamn atmosfären!  

Fritextsökning

Program

Dag 1. Jönköping – Kiel   ca: 55 mil
Vi startar från Jönköping på fredagsmorgonen och kör mot Helsingborg där vi rullar ombord på färjan till Helsingör. Vi lutar oss tillbaka i bussensbekväma fåtöljer och ser det böljande danska landskapet susa förbi utanför fönstret. Från Rödby går färjan över till Puttgarden som tar ca 1 timme, där hinner vi med att äta lunch till sjöpriser. När vi kört iland är det ca 10 mil till Kiel. Vi bor på Steigenberger Conti Hansa som är ett fyrstjärnigt hotell mitt i centrum 

Dag 2. Kiel
Efter en härlig frukost är det dags att uppleva hur Kiels innerstad strålar i Jul ljusens glans. Ta en stämningsfull adventspromenad bland alla marknadsstånd med punsch, konsthantverk och traditionella godsaker. De härliga dofterna kommer inte bara från alla utsmyckade julbodar. Även i affärer och bagerier doftar det av pepparkakor, småkakor chokladgubbar, marsipanbollar rostade kastanjer och mycket annat. På de tyska julmarknaderna spelar mat och dryck en dominerande roll, passa på att njut av dessa läckerheter!

Dag 3. Kiel - Jönköping     
Efter en god och härlig frukost är det dags att ta farväl av Kiel.
Vi åker till Puttgarden och tar färjan tillbaka till Rödby. Färden går vidare mot Helsingör, där vi tar nästa färja till Helsingborg. Nu återstår bara de sista milen genom Sverige innan vi är hemma i Småland.

 

Ingår

Bussresa
Vägskatt
Färjor  avvikelser kan förekomma
2 Frukost
2 Nätter i dubbelrum

Enkelrumstillägg: tillkommer 

 

Dagsprogram

  • Julmarknad Kiel 3 dagar

    Kiel 3 dagar

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/12PaketJulmarknad Kiel resa 3 dagar 2021
Boka 2 månader innan få 200;. rabatt 6/10
Mer än 83 395:-Boka
Resekalender
16/11Ullared Express 1 dag från 230:-
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping
Sweden