Skip to main content

Lalandia Rödby

Lalandia i Rødby ligger i ett naturskönt område vid Östersjön med en härlig sandstrand. Semestercentret erbjuder massor av roliga aktiviteter, mysiga matställen och spännande butiker. Hoppa i böljan den blå, sätt full fart i vattenrutschbanorna och upplev Kids Area – den härliga oasen för de minsta badgästerna i Aquadome. Välkommen till alla tiders bästa lekplats där familjens yngsta kommer att älska att roa sig och härja runt i fantastiska miljöer. Ta med familjen på en trevlig shoppingtur i de charmiga arkaderna med spännande butiker. Här finns något för alla smaker.

Fritextsökning

Program

Program

Dag 1. Hovslätt- Rödby ca 45 mil

Avresa 08:00 från Hovslätt, där ni kan parkera bilen under resan. Vi styr kosan söderöver och tar färjan Helsingborg-Helsingör. Sedan har vi ca 2 timmars resa i Danmark innan vi når vårt mål. Vi checkar in i våra stugor och sedan är det fritt fram att utforska Lalandias område.

 

Dag 2 och 3 Rödby                                                                                                                                                 Är ni sugna på att bada? Slash, en stor vattenlekplats där hela fem vattenrutschbanor inbjuder till flera timmar med lek för alla som tycker om vatten, skoj och fart. Kom ihåg att hålla ett öga på den stora spannen över er, med 1 200 liter vatten som töms på en gång. Upplev Kids Area, det härliga badområdet för de 0–5-åriga i Aquadome. Kids Area ligger tillbakadraget från resten av Aquadome, så barnen kan i lugn och ro plaska och leka med de roliga trädstammarna och ta en tur i den lilla vattenrutschbanan. I grottbassängen är det upplagt för familjemys på undervattensbänkarna som har placerats längs kanterna på den 155 cm djupa bassängen. Du måste gå igenom ett litet vattenfall för att komma till den hemliga grottan. I Aquadome finns strömbassängen där undervattensbänkar längs den ena kanten på den 120 cm djupa bassängen ger plats för avslappning för de vuxna, medan barnen härjar runt i bassängens roliga strömmar. I Lalandia har de alltid fina erbjudandena på allt från kända märkesvaror och brukskonst till dagligvaror och badutrustning. På Lalandia Supermarket finns färska grönsaker, mjölk, kött, pålägg och andra matvaror. Stormarknaden är också platsen där ni hittar nybakat bröd för en mysig stund i semesterhuset När magen börjar kurra efter en hel dags aktiviteter finns många möjligheter att stilla hungern i någon av våra mysiga och barnvänliga restauranger.

 

Dag 4.  Rödby-Jönköping ca 45 mil

Hoppas ni haft det riktigt bra och kunnat njuta av er resa tillsammans med oss. Vi packar in vårt bagage i bussen på förmiddagen och styr kosan hemåt. Vi räknar med att vara åter i Hovslätt runt 16 tiden.

Ingår

Bussresa, vägskatter, färja, inträde på Lalandia och Moneky Tonky land, 3 nätter del i 3 eller 4 bädds stuga.

För mer info vad som ingår i stugan se: https://www.lalandia.dk/sv-se

I varje stuga finns en babysäng och barnstol för 0–2 år.