Skip to main content

Julmarknad Hamburg 3 dagar

I den sprudlande storstaden sjuder det av liv och shoppingglädje, och ett Hamburg i julskrud är glittrande vackert och ett minne för livet. Följ med och upplev härlig julstämning i Tysklands andra största stad! Gågator och gallerior exploderar i röda juldekorationer och erbjudanden är enormt i såväl charmiga småbutiker som stora varuhus..

Fritextsökning

Ingår

Bussresa  
Vägskatt
Färja ( ev avvikelser kan förekomma)
bilparkering i Hovslätts under resan
2 Frukost
2 Nätter i dubbelrum


Enkelrumstillägg: 900:-

InterCityHotel Hamburg
Dammtor-Messe
St Petersburger Str. 1
20355 Hamburg, Tyskland
Tel: +49 40 6000 140

MEDTAG GILTIGT PASS!
 

Program

Dag 1. Hovslätt- Hamburg  ca: 65 mil
Vi startar resan tidigt på morgonen. Efter några timmar når vi Helsingborg och tar färjan över till Helsingör. Snabba motorvägar i Danmark gör att vi snart är framme vid den färjan som tar oss mellan Rödby/Puttgarden. Båtturen tar ca 45 min och då finns det tid att äta ombord. Vi åker av färjan och stannar för att handla i Heiligenhafen. 
Sedan tar det ca två timmar innan vi når Hamburg och vårt hotell. 

Dag 2. Hamburg
Efter en härlig frukost på morgonen är det dags att ge sig ut på julmarknaden. I Hamburg bildar marknadsbodarna framför Rådhuset en egen liten verkstad, där man flanerar bland gränder med olika inriktningar och kan njuta av utbudet av sötsaker, keramik, smycken mm. På julmarknaden upplever man seder och traditioner i en stämningsfull och historisk omgivning, njuter av julkakor, glühwein, regionala specialiteter och högtidsmusik från körer och blåsorkestrar. Även om man inte söker något speciellt så är det trevligt att ta en mugg glühwein eller punsch och bara titta på tyska farbröder i sina yviga mustascher. 

Dag 3. Hamburg – Jönköping ca: 65 mil
Efter en god frukost lämnar vi Hamburg, och åker mot färjelägret i Puttgarden och tar färjan tillbaka till Rödby. Färden går vidare mot Helsingör, där vi tar nästa färja till Helsingborg. Nu återstår bara de sista milen genom Sverige innan vi är hemma i Småland runt nio-tiden
på kvällen. 
 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/12PaketJulmarknad Hamburg / Lüneburg
200; . rabatt 2 månader innan avresa
Mer än 84 695:-Boka