Dagsprogram

 • Dag 1: Hovslätt - Bad Bevensen

  Dag 1. Hovslätt - Bad Bevensen ca 65 mil
  Avresa 06.00 från Hovslätts Bussresor, Hammarvägen 130 Hovslätt, här kan ni som vill parkera bilen. Vi åker över sundet mellan Helsingborg - Helsingör, genom Danmark till färjan Rödby-Puttgarden, där tid finns för en snabb lunch. Vi stannar en stund när vi har kommit i land i Tyskland för att handla ev. drycker. Resan går vidare förbi Lübeck och utkanten av Hamburg för att sedan komma till Bad Bevensen.
  Vi checkar in sen eftermiddag på vårt hotell.

 • Dag 2 - Dag 7: Bad Bevensen

  Dag 2 - 7 Bad Bevensen
  Vi äter en härlig frukost varje morgon innan vi peggar upp på golfbanan. Golfspel 25/7,26/7,28/7,29/7.
  27/7 Ledig dag för egna upptåg
  Bad Bevensen ligger i en av Tysklands vackraste delar mitt i Lüneburgeheden, område i omväxlande och orörd natur. Här finns golfbanor, cykelbanor, vandringsleder, charmiga korsvirkeshus som Lüneburg eller Celle. Med sitt centrala läge är Bad Bevensen den perfekta platsen för minisemester, aktivitet eller vila, ja här finns allt! För det fysiska välbefinnandet rekommenderas ett besök på Bad Bevensens Thermalbad med varma källor.

 • Dag 7: Bad Bevensen - Hovslätt

  Dag 7. Bad Bevensen – Hovslätt ca 65 mil
  Efter frukost är det dags att packa in klubborna i bussen och ta farväl av Bad Bevensen. Vi kör mot färjelägret och åker samma väg tillbaka. På kvällen anländer vi i Hovslätt.