Skip to main content

Golfresa Bad Bevensen 7 dagar

Golfresa till den lilla underbara kurorten Bad Bevensen, som ligger åtta mil öster om Hamburg. Bad Bevensen är en gammal kurort som än idag används för rehabilitering. Hotellet ligger i kurorten Bad Bevensen och omges av Lüneburgerhedens vackra landskap.

Fritextsökning

Program

Dag1
Avresa 06.00 från Hovslätts Bussresor, Hammarvägen 130 Hovslätt, här kan ni som vill parkera bilen. Vi åker över sundet mellan Helsingborg - Helsingör, genom Danmark till färjan Rödby-Puttgarden, där tid finns för en snabb lunch. Vi stannar en stund när vi har kommit i land i Tyskland för att handla ev. drycker. Resan går vidare förbi Lübeck och utkanten av Hamburg för att sedan komma till Bad Bevensen. Vi checkar in sen eftermiddag på vårt hotell.
 
Dag 2,3,5,6 Golfspel Bad Bevensen  
Vi äter en härlig frukost varje morgon innan vi peggar upp på golfbanan.
Bad Bevensen ligger i en av Tysklands vackraste delar mitt i Lüneburger Heden, område i omväxlande och orörd natur. Här finns golfbanor, cykelbanor, vandringsleder, charmiga korsvirkeshus som Lüneburg eller Celle. Med sitt centrala läge är Bad Bevensen den perfekta platsen för minisemester, aktivitet eller vila, ja här finns allt! För det fysiska välbefinnandet rekommenderas ett besök på Bad Bevensens Thermalbad med varma källor.
 

Dag 4. Ledig dag för egna upptåg

Dag 7. Bad Bevensen – Hovslätt ca 65 mil
Efter frukost är det dags att packa in klubborna i bussen och ta farväl av Bad Bevensen. Vi kör mot färjelägret och åker samma väg tillbaka. På kvällen anländer vi i Hovslätt.

Ingår

Ingår
6 Nätter i dubbelrum
6 Frukost
6 midddag
4 Greenfee  
Bussresa
Färjor, Vägskatter
Parkering i Hovslätt, inhägnat område.
 
 
Enkelrumstillägg: 800: -

Sonnenhotels Amtsheide
Zur Amtsheide 5
29549 Bad Bevensen
Tel: + +49 5821

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/7PaketGolfresa Bad Bevensen 7 dagarMer än 811 000:-Boka