Skip to main content

Golfresa Alicante,-Bonalba, flyg 8 dagar

Följ med oss till underbara Alicante. Det bästa golfvädret i Spanien!
Här kan man golfa hela året. Vi skall bo på Bonalba Alicante hotell som är 4-stjärningt och det tar bara några minuter till 1: a tee. Vi skall spela på två olika banor under veckan. Vi ordnar med tävlingar och på kvällarna tar vi det lugnt och njuter av atmosfären, samt att vi äter gemensam middag på hotellet.

Fritextsökning

Program

Dag 1 Jönköping – Landvetter – Alicante 
Vi startar från Jönköping ca 07:30 och kör mot Landvetter. Flyget avgår kl 14:00 och beräknas landa 22,35. Vi beräknar med att vara framme vid hotell 23:45.
Dag 2 och 7 Alenda
Idag skall vi ta oss till Alenda, dit tar det ca 30 min att åka. Vi blir hämtade med buss. Alenda ligger nära Sierra de las Aguilas Mountains och nära havet, vilket ger ett härligt klimat. Det är en 18 håls bana med fina böljande och varierande hål. Det är mycket underhållande för spelare på alla nivåer, och du behöver verkligen använda alla dina klubbor. De första nio hålen är av medium längd och gynnar noggranna spelare. De flesta hål är enkla att spela då fairwaysen är mycket breda. De sista nio hålen kräver mer koncentration. Det är den tekniska delen av banan där koncentrationen är viktigare än distansen.
Dag 3,4,6  Bonalba
Efter frukost så skall vi spela på Bonalba. Vi kommer att spela här sön, mån, onsdag och torsdag. Banan har sensationell utsikt över havet och ett perfekt klimat året runt. Med 18 hål och par på 72 är detta en fantastisk bana byggd på mjuka åsar med vida fairways, böljande greener och strategiskt belägna sjöar. Det komplicerande designen gör Bonalba till en intressant och rolig utmaning för golfare och variationen av hålen gör att man aldrig har en tråkig stund. Här är det också fullt med palmer och tall.
Dag 5 (lördag)Egna aktiviteter 
På tisdag så har ni fri dag ifrån golfen om ni vill. Varför inte passa på att besöka själva Alicante, bara 15 km från vårt hotell. Eller så väljer man att njuta av solen vid poolen.

Dag 8 Alicante - Landvetter - Jönköping
Idag är det dags att åka hemåt igen. Det blir en tidig morgon, då vi blir hämtade med buss redan kl 09;30.Frukost på hotellet innan avresa. Flyget avgår15:00ch redan kl 18:30 på landvetter.

* Vi flyger med Norwegian 8/11 avgår 19:10 ankomst 22:35 i Alicante                                                                                                                       * Avresa från Alicante 15/11 kl 15;00   ankomst Landvetter 18:30                                               
 

Ingår

Flygbiljett T/R
Transfer till och från flyg både i Sverige och Spanien
7 Frukost
7 Middag
7 Nätter i dubbelrum
5 Greenfee enligt program
1 tim spa per dag- per person

Enkelrumstillägg 1950: -

Hotel Bonalba Alicante
Carrer del Vespre 10
031 10 Mutxamel, Alacant
Spanien
Tel: +34 965 95 95 95
Anmälningsavgiften återbetalas ej vid eventuell avbokning. Vi reserverar oss för ändring av flyg och priser på flygbiljetterna.

Bagage: En resväska (max 20kg och en golfbag (max 17kg) på flyget t/r. Handbagaget få väga max 10kg. 

Karta