Skip to main content

Golfresa Alicante,-Bonalba, flyg 8 dagar

Följ med oss till underbara Alicante.Det bästa golfvädret i Spanien!
Här kan man golfa hela året. Vi skall bo på Bonalba Alicante hotelll som är 4-stjärningt och det tar bara några minuter till 1:a tee. Vi skall spela på två olika banor under veckan. Vi ordnar med tävlingar och på kvällarna tar vi det lugnt och njuter av atmosfären, samt att vi äter gemensam middag på hotellet.

Fritextsökning

Program

Dag 1 Jönköping – Landvetter – Alicante 
Vi startar från Jönköping ca 07:30 och kör mot Landvetter. Flyget avgår kl 11:20 och beräknas landa 14.45. Vi stannar till på Lidel och ungefär vid 17.00 är vi framme på hotellet.
Dag 2 Alenda
Idag skall vi ta oss till Alenda, dit tar det ca 30 min att åka. Vi blir hämtade med buss. Alenda ligger nära Sierra de las Aguilas Mountains och nära havet, vilket ger ett härligt klimat. Det är en 18 håls bana med fina böljande och varierande hål. Det är mycket underhållande för spelare på alla nivåer, och du behöver verkligen använda alla dina klubbor. De första nio hålen är av medium längd och gynnar noggranna spelare. De flesta hål är enkla att spela då fairwaysen är mycket breda. De sista nio hålen kräver mer koncentration. Det är den tekniska delen av banan där koncentrationen är viktigare än distansen.
Dag 3,4,6,7 Bonalba
Efter frukost så skall vi spela på Bonalba. Vi kommer att spela här sön, mån, onsdag och torsdag. Banan har sensationell utsikt över havet och ett perfekt klimat året runt. Med 18 hål och par på 72 är detta en fantastisk bana byggd på mjuka åsar med vida fairways, böljande greener och strategiskt belägna sjöar. Det komplicerande designen gör Bonalba till en intressant och rolig utmaning för golfare och variationen av hålen gör att man aldrig har en tråkig stund. Här är det också fullt med palmer och tall.
Dag 5 (tis) Egna aktiviteter 
På tisdag så har ni fri dag ifrån golfen om ni vill. Varför inte passa på att besöka själva Alicante, bara 15 km från vårt hotell. Eller så väljer man att njuta av solen vid poolen.

Dag 8 Alicante - Landvetter - Jönköping
Idag är det dags att åka hemåt igen. Det blir en tidig morgon, då vi blir hämtade med buss redan kl 04.30. Vi får ingen frukost på hotellet så tidigt, men de har lovat att skicka med oss ett enklare frukostpaket. Flyget avgår 07:15 och redan kl 10.40 på förmiddagen landar vi i Göteborg.

* Vi flyger med Norwegian 16/10 avgår 11:20 ankomst 14:45 i Alicante                                                                                                                                                          * Avresa från Alicante 23/10 kl 07:15, ankomst Landvetter 10:40