Skip to main content

Gardasjön Golfresa

Att tillbringa några senvinterdagar i Italien, spela golf, äta gott och koppla av i det sköna klimatet lockar många, så följ med oss och pröva vårens sving till Gardasjön Vi åker till vårt ”nygamla” golfresemål i Castelnuovo del Garda och Hotel Parc & Residence Eden. Bara njut och koppla av under resan, träffa nya bekantskaper och ha roligt!
 

Fritextsökning

Program

Program

Dag 1. Jönköping– Hof ca: 99 mil
Avresa 05.45 från Hovslätts Bussresor, Hammarväg 130 i Hovslätt, här kan ni som vill parkera bilen. Vi åker söderut mot Helsingborg. Vi åker genom Danmark och sedan via Gedser-Rostock. Under överfarten är det lagom tid för lunch och ombord finns möjligheter för shopping. Vi kör sedan vidare på snabba motorvägar till Hof där vi ska bo denna första natt.
Dag 2. Hof- Gardasjön ca: 70 mil
Efter frukost ger vi oss ut på motorvägarna igen. Under dagen kommer vi att passera genom Österrike, över Brennerpasset och in i Italien. Framåt sen eftermiddag anländer vi till vårt Hotell Parc & Residence Eden som ligger på ”golfbanan”. På hotellet finns inomhuspool, hälsocenter med bastu och turkiskt bad samt planer för tennis, fotboll och volleyboll.
Dag 3 – 8  Castelnuovo del Garda
Vi börjar dagarna med härlig frukost innan vi peggar upp på golfbanan. Vi spelar golf måndag. tisdag, torsdag och fredag. Det blir olika tävlingar under veckan.Söndag är ledig dag och onsdag är det marknad.”GC Paradiso är en av Italiens nyaste golfbanor som invigdes 2004, den är belägen på höjderna vid Gardasjöns södra sida med fem sjöar och en underbar utsikt över Gardasjön mot Monte Baldo. Den här banan är ett minne för livet!
”Franciacorta GC är belägen strax utanför Milano och dess karaktär är skogshål med vatten runt nästan hälften av hålen och två greener på öar”

Dag 9.  Castelnuovo del Garda – Wiedamar ca: 85 mil 
Efter frukost tar vi farväl av vårt underbara golfparadis. Vi åker förbi München och kommer på tidig kväll fram till Wiedamar och Hotel Belmondo för övernattning

Dag 10.  Wiedamar - Jönköping ca: 85 mil 
Efter frukost lämnar vi Wiedamar och börjar köra mot Sverige. 
Vi åker genom Tyskland och tar färjan från Rostock till Gedser samt Helsingör till Helsingborg. Vidare hem mot Jönköping där vi beräknas vara framme vid tio tiden och med oss i bagaget har vi roliga golfminnen. 

Ingår

I priset ingår 
Bussresa
Vägskatt
Färja (ev avvikelser kan förekomma)
9 Frukost
8 Middag
9 Nätter i dubbelrum
4 Greenfee
1 vinprovning
Fri bilparkering i Hovslätt under resan.

Enkelrumstillägg: 2500:-
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/4PaketGolfresa Gardasjön 10 dagar
Boka din golfresa innan den 10/jan 2022 få 400:-internetrabatt
Mer än 812 990:-Boka
Resekalender
16/11Ullared Express 1 dag från 230:-
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping
Sweden