Skip to main content

Falkenbergsrevyn

En dubbeldos med revy! Äntligen är Falkenbergsrevyn tillbaka ! Och kan i vinter erbjuda en nyskriven revy med mängder av bra musik, humor, och glädje. Ensemblen hälsar att de är laddade till tusen och lovar att sprudla av energi när de bjuder på en dubbeldos från revyns underbara värld. Precis som de senaste åren finns det nya spännande aktörer på scenen. Daniel Träff är ny. Han har spelat mycket musikal och fars och har revy i blodet sedan barnsben i Växjö. Dessutom är Lena Petersson tillbaka!

Fritextsökning

Program

En dubbeldos med revy! Äntligen är Falkenbergsrevyn tillbaka! Och kan i vinter erbjuda en nyskriven revy med mängder av bra musik, humor, och glädje. Ensemblen hälsar att de är laddade till tusen och lovar att sprudla av energi när de bjuder på en dubbeldos från revyns underbara värld. Precis som de senaste åren finns det nya spännande aktörer på scenen. Daniel Träff är ny. Han har spelat mycket musikal och fars och har revy i blodet sedan barnsben i Växjö. Dessutom är Lena Petersson tillbaka! Årets revy heter ”Dubbeldosen” för att det har gått två år sedan sist, så det finns gott om händelser att välja mellan. Varken Donald Trump eller Joe Biden går säkra. Det kommer också att bli kul drifter med såväl foliehattar, tantrafestivalen i Molkom, cementbristen, Ebba Buschs omtalade husaffär, regeringskriser och statsministerskiftet. Ett och annat pandemiskämt kan nog tänkas dyka upp i revyn... Med andra ord - Garanterat hög stämning! Skynda att boka! 
 

 9:30  Hovslätt  Hammarvägen 130 
          Huskvarna nya bibliotek
          Jönköping Östra torget 
          Vaggeryd Preem
          Skillingaryd g:a Konsum
          Värnamo Kärnan
13:15 lunch Falkenberg  
15:30 Falkenbergsrevyn 
18,15 återresa från Falkenberg
          Samma som ovan 
 

Ingår

Bussresa, lunch inkl. bröd, bordsvatten och kaffe, samt biljett till Falkenbergsrevyn, bilparkering i Hovslätt under resan.