Skip to main content

Julmarknad Celle 3 dagar

Julmarknad i Celle med sin skönhet och korsvirkesidyll så har staden blivit ett av de mest omtyckta resmålen under juletiden. Det lilla torget mitt i staden förvandlas till en vacker sagovärld under julmarknadstiderna. På den mysiga julmarknaden är vi omgivna av vackert belysta korsvirkeshus. Att bli förtjust i denna romantiska stad med sina mer än 500 korsvirkeshus är inte svårt.

Fritextsökning

Program

Dag 1 Jönköping- Celle ca 73 mil 
Avresa från Jönköping på morgonen, och under förmiddagen når vi färjan som ska ta oss över Helsingborg-Helsingör. Snabba motorvägar i Danmark gör att vi snart är framme vid den färja som tar oss mellan Rödby-Puttgarden. Båtturen tar ca 45 minuter och då finns det tid att äta ombord. Vi åker av färjan och stannar för lite shopping innan vi fortsätter mot Celle detta tar ca 3,5 timmar innan vi checkar in på vårt hotell.

Dag 2 Celle Julmarknad
Efter en härlig frukost, väntar egna upptäckter i den mysiga staden och bland julmarknadens alla stånd med allehanda mat och hantverksprodukter. Passa på att njuta av en rykande varm och god Glühwein och upplev julstämningen bland alla vackert upplysta korsvirkeshus. Julmarknaden i Celle är mindre än i storstäderna men bidrar samtidigt till en mysig småstadskänsla.

Dag 3 Celle – Jönköping ca 73 mil
Efter en god frukost tar vi farväl av Celle och styr bussen 
mot färjan i Puttgarden. Sedan är det dags att korsa Danmark för att ta den väntande färjan i Helsingör, och de sista milen innan vi når Småland.  Det är dags att säga adjö för den här gången. Vi hoppas att resan har varit till full belåtenhet.

Vi stannar på något håll och inhandlar drycker m.m. till bra priser.

 

Ingår

I priset ingår 
Bussresa
Vägskatt
Färjor 
2 nätter i dubbelrum
2 Frukost 
Parkering i Hovslätt, inhägnat område

Enkelrumstillägg: 400: -

Hotel Celler Hof   Adress: Stechbahn 11, 29221 Celle, Tyskland        Telefon: +49 5141 911960