Skip to main content

Burg med whiskyfestival på Calles

Burg ligger bara en halvdags bussresa bort. Det fina hotellet IFA Ferie ligger cirka tre kilometer från Burg centrum precis vid stranden av Fehmarsund. Här kan man promenera i de vackra omgivningarna och längs den långa sandstranden. Vi stannar på dit vägen och handlar till billiga priser.  

 
Fritextsökning

Program

Dag 1. Jönköping – Burg  ca 55 mil
Vi startar vår resa tidigt på morgonen och är efter ca tre timmar i Helsingborg för att ta färjan över till Helsingör i Danmark. Vi fortsätter söderut över de danska öarna Sjaelland, Falster och Lolland till Rödby för nästa färjeöverfart till Puttgarden som tar ca 45 min.
Vi åker sedan till Calles, de har sin årliga Whiskeyfestival. Där stannar vi i ca 2,5 timme. Därefter åker vi och checkar in på vårt fina hotell längs stranden. Om vädret tillåter så är det helt fantastiskt att gå längs strandpromenaden. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Burg- Jönköping
Efter frukost så är det dags att tänka på hemfärden. Vi åker de få milen till Puttgarden och tar färjan till Rödby. Vi fortsätter sedan samma väg hem som vi åkte ner. Vi hoppas ni haft en trevlig minisemester med glada minnen.

 

Ingår

I priset ingår
Vägskatt
Färja ( ev avvikelser kan förekomma)
Bussresa
1 Frukost
1 Middag
Whiskyfestivalen 200 kr

Enkelrumstillägg: 200:-

IFA Ferien-Centrum Südstrandpromenade
23769 Burg auf Fehmarn, Tyskland
Tel: +49 4371 890