Skip to main content

Bremen Påskmarknad 4 dagar 2024

Fritextsökning

Program

Dag 1. Jönköping - Bremen ca:74mil
Vi startar resan tidigt på morgonen. Efter några timmar når vi Helsingborg och tar färjan över till Helsingör. Vi lutar oss tillbaka och ser det danska landskapet susa förbi utanför fönstret. Från Rödby tar vi färjan över till Puttgarden i Tyskland. Under de kommande timmarna passerar vi både Lübeck och Hamburg innan vi når fram till Hansastaden Bremen. Efter incheckning på vårt hotell, så ses vi för gemensam för 2 rättersmeny.
Dag 2 och 3 Bremen och Påsk marknad
Efter frukost är det bara att ge sig ut i stadens vimmel. Möt ” Bremer Osterwiese”, marknaden pågår mellan 31/3–6/4 mellan klockan 14-23. På Bürgerweide mellan centralstationen och mässområdet breder marknaden ut sig med allt du kan tänka dig, åkattraktioner, lotterier och matbodar. Under eftermiddagar och kvällar finns även ett stort kulinariskt utbud. Alstadt med rådhuset och sin berömda renässansfasad. Hanseatenhof och S:t *Petri Domen är sevärdheter värda ett besök.

Dag 4. Bremen – Jönköping ca 74 mil
Efter frukost tar vi farväl av Bremen. Vi hoppas att ni fått fina påsk minnen från Bremen. Färden hem är samma rutt som vi körde ner. Vi räknar med att var i Jönköping 20,00 tiden.
 
Vi kommer att stanna på något håll och handla drycker m.m. till bra priser.

Ingår

3 Nätter i dubbelrum
3 Frukost
1 Middag  dag 1
Bussresa
Vägskatt
Färjor ForSea, Scandlines
Guidad stadsrundtur  dag 2

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/3PaketBremen Påskmarknad 4 dagar 2024
Radisson Blu Hotel Bremen
Mer än 85 990:-Boka
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Hovslätts Bussresor
Hammarvägen 130
55628 Jönköping