Skip to main content

Bouleresa Bad Bevensen fr Hovslätt 5 dagar

Nostalgitripp! Följ med på en bouleresa till den lilla underbara kurorten Bad Bevensen, som ligger åtta mil öster om Hamburg. Bad Bevensen är en gammal kurort som än idag används för rehabilitering. Hotellet har även en spa-anläggning som vi har tillgång till under hela vistelsen. 

Fritextsökning

Program

Dag 1. Hovslätt - Bad Bevensen ca 65 mil
Avresa 06.00 från Hovslätts Bussresor, Hammarvägen 130 Hovslätt, här kan ni som vill parkera bilen. Vi åker över sundet mellan Helsingborg - Helsingör, genom Danmark till färjan Rödby-Puttgarden, där tid finns för en snabb lunch. Vi stannar en stund när vi har kommit i land i Tyskland för att handla. Resan går vidare förbi Lübeck och utkanten av Hamburg för att sedan komma till Bad Bevensen. Vi checkar in sen eftermiddag på vårt hotell. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet. 
Dag 2–4. Bad Bevensen
Härlig frukost varje morgon innan vi startar spelet. Spelupplägget för dagarna kommer senare. Bad Bevensen ligger i en av Tysklands vackraste delar mitt i Lüneburger Heden, område i omväxlande och orörd natur. Här finns golfbanor, cykelbanor, vandringsleder, charmiga korsvirkes hus som Lüneburg eller Celle. Med sitt centrala läge är Bad Bevensen den perfekta platsen för minisemester, aktivitet eller vila, ja här finns allt! För det fysiska välbefinnandet rekommenderas ett besök på Bad Bevensens Thermalbad med varma källor. På kvällarna äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 5. Bad Bevensen – Hovslätt ca 65 mil
Efter frukost är det dags att packa in kloten i bussen och ta farväl av Bad Bevensen. Vi kör mot färjelägret och åker samma väg tillbaka till Småland. På kvällen är vi tillbaka i Hovslätt.