Skip to main content

Boule i Almunecar med flyg till Spanien 15 dagar 2022

Almuñecar ligger på en kulle mellan två floder. I norr finns det otroliga bergssluttningar och i söder panoramiska utsikter över Medelhavet. Staden i sig är typiskt andalusiska med små slingrande gator, geranium täckta balkonger och små torg. Några höjdpunkter är Encarnaciónkyrkan och det arkeologiska museet.
Det sköna Medelhavsklimatet gör det idealiskt för att njuta av naturen och utomhusaktiviteter som boule året runt. Med varma somrar och milda vintrar är den genomsnittliga temperaturen 25 grader året runt.


 

Fritextsökning

Program

Program

Dag 1 Jönköping – Landvetter-Malaga- Almunecar.
Vi flyger från Landvetter 20,20 landar 00,05.
När vi kommer fram så har vi ca 10 mil till hotellet, som ligger i Almunecar.
Du kan se spår av Almuñécars första invånarna från de feniciska och romerska ruinerna, och vid Peñon del Santo ligger det Moriska slottet från 16-hundratalet som dominerar ena sidan av staden. Med sina fantastiska vackra omgivningar och kristallklara vatten, är Almuñécar en fantastisk plats att utforska och njuta av. Stranden erbjuder en 19 km lång kustlinje med både spektakulära klippor, små vikar och långa stränder.


Dag 2–14 Almunecar
Nu väntar tretton härliga dagar i ett lika härligt klimat. Vi kommer att få ett separat schema över vilka dagar det vankas bouletävlingar. De dagar det inte är bouletävlingar kan man göra egna små utflykter eller aktiviteter. Här finns ett stort utbud av det mesta. Vi kommer också att erbjuda flera intressanta utflykter (mera info på baksidan).

Dag 15 Almunecar-Malaga – Landvetter - Jönköping
Då var det dags att ta farväl av Almunecar. Vi blir hämtade av bussen som tar oss till flygplatsen och flyget 15,55 som tar oss hem till Landvetter 19,40.

Vid bokning uppge fullständigt namn i den ordning och stavning som står i ditt pass. Uppge även personnummer.

Hotel Bahia Tropical
Paseo de Tesorillo, s/n, 18690, Almuñécar, GRANADA, 18690 Almuñécar, Spanien
Tel: +34 958 63 94 66

Ingår

I priset ingår

Flyg t&r
Bussresa
Transfer t&r i Sverige och Spanien. Utflykter ingår.
14 Frukost 14 Middag
14 Nätter del i dubbelrum.

Enkelrumstillägg 2600  kr

Hotel Bahia Tropical
Paseo de Tesorillo, s/n, 18690, Almuñécar, GRANADA, 18690 Almuñécar, Spanien
Tel: +34 958 63 94 66

Kom ihåg giltigt pass och Covid bevis

Karta