Skip to main content

Birka Cruises Åland 2 dagar

M/S BIRKA CRUISES med kryssning till Åland. Ombord finns tillfälle att njuta av sol och bad, kanske med besök i spaavdelningen. Vill man, så kan man framåt kvällen, ta sig en svängom på dansgolvet.
Välkommen att boka!

Dag 1. Avresa från Hovslätt - Stockholm - Åland med M/S Birka

Vi startar från Hammarvägen 130 i Hovslätt. Här finns möjlighet till gratis parkering av bilen. Under bussresans gång stannar vi till för en liten paus. M/S Birka Cruises kryssningsfartyg avgår från Stockholm 17.00, innan dess har vi parkerat bussen och tagit med oss vårt bagage och checkat in. Vi samlas inför middagen 17.30 Därefter slår vi oss ned till bords och avnjuter ett stort smörgåsbord inklusive dryck öl/vin/vatten. På kvällen blir det underhållning framåt småtimmarna.

Dag 2. Åland med M/S Birka – Hovslätt

Båten anländer Mariehamn tidigt på morgonen och vänder åter mot Stockholm efter ett par timmar. Vi serveras en stor frukostbuffé ombord. Klockan 7.00 öppnas dörrarna, och under frukosten kan vi njuta av den vackra skärgården.Vi anländer till Stockholm 14.00 där vår buss väntar.  Under hemresan stannar vi och rastar utmed vägen och beräknar att vara i Jönköping ca 19.30.

Fritextsökning

Ingår

I priset ingår
Bussresa
Båtresa
1 Frukost
1 Smörgåsbord
1 Natt i insides dubbelhytt
( högt upp i fartyget)


Enkelhyttstillägg          150  :-                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Enkelhyttstilägg utsides 300:-
Utsideshytt däck 7-9     100:-
Avresa:

Hovslätt                             kl.10,15
Jkpg Östra torget              kl.10,30
Huskvarna biblioteket       kl:10,45
Gränna Torget                  kl:11,15

Vid bokning uppge födelseår .......  Id-handling måste medföras på båten!

 

Karta