Skip to main content

Berlin 4 dagar

Möta en stad som sjuder av liv med enorm kreativiter och puls!  Berlin är en världsmetropol och kulturstad fylld av kontraster med spår från olika historiska epoker.  Staden har en otrolig mängd sevärdheter, ett rikt kulturliv och en levande men samtidigt avslappnad atmosfär med stora parker, skogar och sjöar. Vare sig man vill se parlamentet, resterna av Berlinmuren eller Brandenburger Tor, så har denna imponerande stad verkligen något att erbjuda alla. 

Fritextsökning

Program

Dag 1. Jönköping-Berlin 67 mil
Tidigt på morgonen startar vi från Jönköping för färd mot Helsingborg och färjeöverfart till Helsingör. Vi kör söderut genom Danmark och efter ca två timmar tar vi nästa färja, Gedser -Rostock. Båtresan tar 1:45 h så ni har tid att äta lunch och shoppa ombord. Vi stannar även på något lämpligt ställe och handlar till bra priser. Från Rostock är det ca 20 mil till Berlin. När vi har checkat in på vårt hotell är det dags att ge sig ut i kvällsvimlet på stan.

Dag 2-3 Berlin
En av dagarna så får vi en guidad stadsrundtur, då vi tittar på stadens alla sevärdheter. Berlin är en mångkulturell metropol som tillgodoser alla smakriktningar. Här finns historiskt laddade minnesmärken som exempelvis Checkpoint Charlie. Välkända gator och platser såsom Kurfürstendamm, Unter den Linden, Alexanderplatz och Potsdamer Platz. Älskar du att shoppa är Berlin helt rätt. På smågator till Kurfürstendamm finns de kända klädmärkena med sina butiker. Friedrichstrasse har blivit Berlins nya shoppinggata fylld med dyra, exklusiva butiker. Glöm inte heller att besöka det lyxiga varuhuset KaDeWe och deras otroliga delikatess-avdelning! Berlin Zoo, Aquadome, Legoland Discovery Center är några saker som vi varmt kan rekommendera för de yngre gästerna. Primark är självklart för shopping av kläder till bra priser och CCC för skoälskaren.

Dag 4. Berlin-Jönköping 67 mil
Efter frukost tar vi farväl av Berlin. Vi hoppas ni fått fina minnen med er från en världsstad. Färden hem är samma rutt som vi körde ner. Vi beräknas att vara i Jönköping runt 20.00 tiden.
 

Ingår

Bussresa, färjor, vägskatt, 3 nätter del i dubbelrum,3 frukost, bilparkering i Hovslätt

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/2Paket Berlin 4 dagar år 2022
Februari resa till ett bra pris
Mer än 82 990:-Boka
5/5Paket Berlin 4 dagar år 2022
Ordinare pris 4590 Boknings rabatt 200:- innan den 5 mars 2022
Mer än 84 390:-Boka
3/6Paket Berlin 4 dagar år 2022
Ordinare pris 4590 Boknings rabatt 200:- innan den 4 april 2022
Mer än 84 390:-Boka
21/7Paket Berlin 4 dagar år 2022
Ordinare pris 4590 Boknings rabatt 200:- innan den 1 maj
Mer än 84 590:-Boka