Birka Cruises Åland 2 dagar

En favorit i repris, det är Hovslätts Reseträff.  Denna gång åker vi M/S BIRKA CRUISES  med kryssning till  Åland. Ombord finns tillfälle att njuta av sol och bad, kanske med besök i spaavdelningen. Vill man, så kan man framåt kvällen, ta sig en svängom på dansgolvet.  På reseträffen kommer vi att presentera ett urval av våra resor, äta gott och roa oss både ombord på M/S BIRKA CRUISES och i bussen.  Välkommen att boka!

Dag 1. Avresa från Hovslätt  - Stockholm   Åland med M/S Birka

Vi startar från Hammarvägen 130 i Hovslätt. Här finns möjlighet att parkera bilen.  Under bussresans gång stannar vi till för en liten paus. M/S Birka Cruises kryssningsfartyg avgår från Stockholm 18.00. innan dess har vi tagit med oss vårt bagage och checkat in och parkera bussen.  Vi samlas inför middagen 18,00  Därefter slår vi oss ned till bords och avnjuter ett stort smörgåsbord inklusive dryck öl/vin/vatten. På kvällen blir det underhållning framåt småtimmarna.

Dag 2. Åland med M/S Birka   – Hovslätt 

Båten anländer Mariehamn tidigt på morgonen och vänder åter mot Stockholm efter ett par timmar. Vi äter stor sjöfrukost ombord. Klockan 7,00 öppnas dörrarna, samtidigt som vi njuter av den vackra skärgården.  Vi anländer till Stockholm 15.45 där vår buss väntar.  Under hemresan stannar vi och rastar utmed vägen och beräknar att vara i Jönköping ca 20,30.efter en trevlig resa.

 

Ingår »